En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
12 numarayı cok şık buldumm hanım hanımcık
kım oldugunu merak ettım farkedılmeyen bı guzellık oldu bu yarısma ıcın bence :KK64:
Aynen ya ben de 12yi beğenmiştim, en beğendiklerimdendi ama oy verirken aklıma gelmedi, dikkatimden kaçmış. Hakettiğinden de az oy aldı bence. :KK43:

En çok 6 numarayı beğendim .
Tarz olarakta bana en yakın o .
Deriye bayılırım hele diz üstü çizmeye :))

8 numaralı kombine verdim oyumu. Bana göre başkada yoktu oy verebileceğim. Heleki bazı kombinler fenaydı 8 numaralı kombine bakıp kendi kombinlerini değerlendirmeleri gerek bence. Katılan herkese bol şans
Mesela kimler olmamış sana göre :)
Aralarından biri de bensem kendimi gözden geçirmek açısından soruyorum eleştirsende kızmam :KK22:

after_befogüzelost: 44916746 .!.:
8 numaralı kombine verdim oyumu. Bana göre başkada yoktu oy verebileceğim. Heleki bazı kombinler fenaydı 8 numaralı kombine bakıp kendi kombinlerini değerlendirmeleri gerek bence. Katılan herkese bol şans
Evet 8 numara evt guzel ama herkesin ayrı bi tarzi var yoksa disarda gordugun her kadin tekduze olurdu .. tarzlari gozden geçirmeye gerek yok ama.yinede tşkler yorum icin :KK66:

Şöyle diyim 3 tanesi gerçekten kötü diğerleride benim tarzım değil. Onlara kötü diyemem ama ben tercih etmem. O 3 kombininde numarasını vermem doğru olmaz alınan puanlardan belli olur zaten. Tabiki de farklı tarzlar olucak ama yapılmak istenen tarzda hatalar olmuş. Bu hatalar bazısında baya gözüme girdi :)

Buralarda olan var mıı napıyosunuzz :)))
Konuyu taze tutalım oylar artsınn :KK37:

Son gün yetiştiiim :p Öncelikle herkesin emeğine sağlık :KK68: Beğendiklerim 2,5,7 ve 8 numaralar :KK66: Ama 2 oy hakkımız var tabii :KK48: En beğendiğim 8 numara oldu bir oyum ona :KK28: Diğer oyda kararsız kaldım ama oyum 7 numaraya :KK39:

Neredeyse yarisma basladigindan bu yana 3-4 gundur banliyim cildiracaktim o sure zarfinda :KK62:

Cok istedim tek tek kombinleri yorumlamayi fakat son gune geldik artk...

Huy Meselesi Huy Meselesi oyunu kime kullandin kuzuuuu :))

X