En Tarz Üye Yarışması Oylama Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En tarz uye yarısması/bot-çizme-canta kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    335
  • Anket Kapalı .
12 numarayı cok şık buldumm hanım hanımcık
kım oldugunu merak ettım farkedılmeyen bı guzellık oldu bu yarısma ıcın bence
Aynen ya ben de 12yi beğenmiştim, en beğendiklerimdendi ama oy verirken aklıma gelmedi, dikkatimden kaçmış. Hakettiğinden de az oy aldı bence.

En çok 6 numarayı beğendim .
Tarz olarakta bana en yakın o .
Deriye bayılırım hele diz üstü çizmeye :))

8 numaralı kombine verdim oyumu. Bana göre başkada yoktu oy verebileceğim. Heleki bazı kombinler fenaydı 8 numaralı kombine bakıp kendi kombinlerini değerlendirmeleri gerek bence. Katılan herkese bol şans
Mesela kimler olmamış sana göre :)
Aralarından biri de bensem kendimi gözden geçirmek açısından soruyorum eleştirsende kızmam

after_befogüzelost: 44916746 .!.:
8 numaralı kombine verdim oyumu. Bana göre başkada yoktu oy verebileceğim. Heleki bazı kombinler fenaydı 8 numaralı kombine bakıp kendi kombinlerini değerlendirmeleri gerek bence. Katılan herkese bol şans
Evet 8 numara evt guzel ama herkesin ayrı bi tarzi var yoksa disarda gordugun her kadin tekduze olurdu .. tarzlari gozden geçirmeye gerek yok ama.yinede tşkler yorum icin

Şöyle diyim 3 tanesi gerçekten kötü diğerleride benim tarzım değil. Onlara kötü diyemem ama ben tercih etmem. O 3 kombininde numarasını vermem doğru olmaz alınan puanlardan belli olur zaten. Tabiki de farklı tarzlar olucak ama yapılmak istenen tarzda hatalar olmuş. Bu hatalar bazısında baya gözüme girdi :)

Buralarda olan var mıı napıyosunuzz :)))
Konuyu taze tutalım oylar artsınn

Son gün yetiştiiim Öncelikle herkesin emeğine sağlık Beğendiklerim 2,5,7 ve 8 numaralar Ama 2 oy hakkımız var tabii En beğendiğim 8 numara oldu bir oyum ona Diğer oyda kararsız kaldım ama oyum 7 numaraya

Neredeyse yarisma basladigindan bu yana 3-4 gundur banliyim cildiracaktim o sure zarfinda

Cok istedim tek tek kombinleri yorumlamayi fakat son gune geldik artk...

Huy Meselesi oyunu kime kullandin kuzuuuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…