- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aynen ya ben de 12yi beğenmiştim, en beğendiklerimdendi ama oy verirken aklıma gelmedi, dikkatimden kaçmış. Hakettiğinden de az oy aldı bence.12 numarayı cok şık buldumm hanım hanımcık
kım oldugunu merak ettım farkedılmeyen bı guzellık oldu bu yarısma ıcın bence
ay teşekkür ederim fıstığım sende benim gönlümün birincisisin hepay canımsın yaa cok tatlısın sen gonullerımızın bırıncısısın masum yuzlu deadlinem benımmmm muahhhh
Mesela kimler olmamış sana göre :)8 numaralı kombine verdim oyumu. Bana göre başkada yoktu oy verebileceğim. Heleki bazı kombinler fenaydı 8 numaralı kombine bakıp kendi kombinlerini değerlendirmeleri gerek bence. Katılan herkese bol şans
Evet 8 numara evt guzel ama herkesin ayrı bi tarzi var yoksa disarda gordugun her kadin tekduze olurdu .. tarzlari gozden geçirmeye gerek yok ama.yinede tşkler yorum icinafter_befogüzelost: 44916746 .!.:8 numaralı kombine verdim oyumu. Bana göre başkada yoktu oy verebileceğim. Heleki bazı kombinler fenaydı 8 numaralı kombine bakıp kendi kombinlerini değerlendirmeleri gerek bence. Katılan herkese bol şans
Aynen ya buralara kimse uğramıyokımse yokkkk
Sıkıcı bir yarışmanın da sonuna geldik shanna.Aynen ya buralara kimse uğramıyo
Bu yarışma çok sakin oldu :)
Daha salı sabahı bitecek iki gün varSıkıcı bir yarışmanın da sonuna geldik shanna.
Yok canım bu sabah bitiyor ya 1 şubat yazıyor.Daha salı sabahı bitecek iki gün var
Bitsinde belli olsun artık herşey beklemeyi sevmem sıkıcı
Marga sanki 2 şubat sabahı bitecek dedi amaYok canım bu sabah bitiyor ya 1 şubat yazıyor.
Yoğunum yoğunummmmAynen ya buralara kimse uğramıyo
Bu yarışma çok sakin oldu :)
Ne salı sabahı kız birazdan bitecek oylamaDaha salı sabahı bitecek iki gün var
Bitsinde belli olsun artık herşey beklemeyi sevmem sıkıcı