- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bak kuaför para peşinde değilmiş demekkiValla kuzim sari olmada bu tonlarda verdir cok yakisir sana.m
Gecen bende kuafore gittim kizil olmak icin..
Adam bana sen manyak misin dedi.
Bu saclari niye.mahvedeceksin birde coknzor renkten basliyorsun dedi.
Boyatmadimm. Sari yapalim dedi yok dedimm
Gorumcemin salonu var oraya gidiyorum ben.Bak kuaför para peşinde değilmiş demekki
Öyle olsa boyayalim derdi
Aman boyatma kuzum aman diyim
Ya sana yakiscagini düşünüyorum benGorumcemin salonu var oraya gidiyorum ben.
Gorumcem isilti verelim dedi. Hatta adam tam koyuyordu boyayi da cesaret edemedi.
Baskasi olsa boyar ya.
Iyi ki uyardilar beniyoksa suan kizildimmm
zaten arkayı full düz kestirdim ön katlarım arka katımın boyuna geldiğinde dümdüz kestireceğim :)Ya sana yakiscagini düşünüyorum ben
Ama bakımı çok zor olur
Hem çok ararsın bu doğal saclarinii
Çok kalabalık değilsiniz birincilik için şansınız yüksek hepinizinaz kaldı yarışmaya :) kalabalık olur diye tahmin ediyorum yine zor kararlar bizi bekliyor
katılanlara başarılar dilerim o zaman :) ben en az 20-25 bekliyordum belki son bir kaç gün kala sayı artarÇok kalabalık değilsiniz birincilik için şansınız yüksek hepinizin
Belki fazlasınız da yalan söylüyorumdur olamaz mıkatılanlara başarılar dilerim o zaman :) ben en az 20-25 bekliyordum belki son bir kaç gün kala sayı artar
kalabalık ve iddialı hanımlar var demek ki :) hak eden kazansınBelki fazlasınız da yalan söylüyorumdur olamaz mı
Ya sana yakiscagini düşünüyorum ben
Ama bakımı çok zor olur
Hem çok ararsın bu doğal saclarinii
kızlar bende sarıya geccem asama asama olur mu sızcezaten arkayı full düz kestirdim ön katlarım arka katımın boyuna geldiğinde dümdüz kestireceğim :)
Ombre yap sarı ne yakızlar bende sarıya geccem asama asama olur mu sızceonce sey yapım dedım ombre .. eylul gıbı olur mu ay fıkır verın bagaa
Eylul kim yaaakızlar bende sarıya geccem asama asama olur mu sızceonce sey yapım dedım ombre .. eylul gıbı olur mu ay fıkır verın bagaa
Tutturmus bi sariOmbre yap sarı ne ya
Kırarım kafanı
Ben ne zamaaaanTutturmus bi sari
Sen ne zaman boyatiyorsun saclari ondan haber ver :)
Cesaret edemiyorsun demiii :)Ben ne zamaaaan
Immmmmmm
Düşünüyorummmmm
Bilmiyorum
Pu hahaha
Hayır aşkım cesaret ten değilCesaret edemiyorsun demiii :)
Eylul kim mi ...eylul ayinda yapim dedimEylul kim yaaa
Sen yapma ben sac rengini sana sari yapip atayim ordan bak yakisir mi yakismaz mi hahaEylul kim mi ...eylul ayinda yapim dedim