- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Uclarina attirmayi den daha guzel olur :) komple.olsan yakisir aslinda ben esmerlere yakistiriyorummmNerden attın aşkım
Yakışmaz bana yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uclarina attirmayi den daha guzel olur :) komple.olsan yakisir aslinda ben esmerlere yakistiriyorummmNerden attın aşkım
Yakışmaz bana yaa
Telden degil siteden attim. Attim ya adim kadar eminim.. nasil gelmediYok güzelim bana mesaj falan gelmedi
Emin misin bana attığına
Telefonuma attın dimi?
Farketmedim canim telden girdigim.icin kucucuk duruyor
Pinoliiimm katilican mi senin topiktekilere soylede onlarda katilsinnn
Model bulalım bana o zamanUclarina attirmayi den daha guzel olur :) komple.olsan yakisir aslinda ben esmerlere yakistiriyorummm
Katılacağım tatlım. Senin reklamını da yapıyorum bu arada. Bizim kızlardan 2'sini ikna ettim gibi. 2'si de çekimser.
Mesaj kutundan olabilir dur deneyecegim su uzerimi degistireyim :)Model bulalım bana o zaman
Canim ben mesaj kutumu temizledim yeni mesaj aç da yaz
Ama saçlarım kısa onu da düşünMesaj kutundan olabilir dur deneyecegim su uzerimi degistireyim :)
Modelde bulcam
Bi esmer kiz arkadasim vardi kiz oyle guzel karamal yaptiki harika duruyordu teninde saridan daha iyidir emin ol
Cokta kisa degil be kuzum.. :)Ama saçlarım kısa onu da düşün
Boyunu biliyorsun zaten
dur kız bir kaç daha topiğe yazayım mıYuzleri kapatiyoruz kuzum bisi olmaz sen oyle soyleee :)
Sag kolum oldun vallahi haha :)
Ama yine de kısaCokta kisa degil be kuzum.. :)
Canim uzar ya suan tam nerye geliyorAma saçlarım kısa onu da düşün
Boyunu biliyorsun zaten
Su nasil. Sana cok yakisirModel bulalım bana o zaman
Canim ben mesaj kutumu temizledim yeni mesaj aç da yaz
dur kız bir kaç daha topiğe yazayım mı
Su renkte hos benceAma yine de kısa
Uzamiyo
Uzar mi
Uzasin
Oha bu çok güzel
Kuzum hareket verdirene kadar gir saçlarını komple bu renkten yaptır daha iyi sana gider benceOha bu çok güzel
Saçlarım şu boyda güzelim
Ama dümdüz kesim
Hareket verdiriyim mi sence ?
Ben onu bi kuaforumle konusym kuzumKuzum hareket verdirene kadar gir saçlarını komple bu renkten yaptır daha iyi sana gider bence
Becede cok hos ama.hareketlilik degilde tam boyat derimm diplerini de boyat ayni renk olsum komple bence..Ben onu bi kuaforumle konusym kuzum
Renk geçişleri falan hoşuma gitti
Hareket verdisem böyle durmiycak saçlarım çünkü kalın zatenBecede cok hos ama.hareketlilik degilde tam boyat derimm diplerini de boyat ayni renk olsum komple bence..
Valla kuzim sari olmada bu tonlarda verdir cok yakisir sana.mHareket verdisem böyle durmiycak saçlarım çünkü kalın zaten