- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Marga hahaha ne guzel alinti yapiyorum seni ya :) yapabilirnikotin olmuş nikin bileeSen yapma bengini sana sari yapip atayim ordan bak yakisir mi yakismaz mi haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marga hahaha ne guzel alinti yapiyorum seni ya :) yapabilirnikotin olmuş nikin bileeSen yapma bengini sana sari yapip atayim ordan bak yakisir mi yakismaz mi haha
Bu renk sana yakışıyor tatlim amatatlst: 40984617 .!.:Hayır aşkım cesaret ten değil
Haziranın 17 sinde kuzenimin dugunu var
Ona yakın boyatym diye düşünüyorum
Cesaret siz olsam oryal surdurmezdimm
Adımı ne hale getirmissinnnBu renk sana yakışıyor tatlim ama
boyle daha guzel olduAdımı ne hale getirmissinnn
ılk sayfada yazıyor canımSn başvuru ne zaman ??
margayı bugun yatırdım kucagıma bıtlerını ayıkladım . marga beızı duyarsaa şişlerr şişlerrrNerde o bitli margarin
Huy Meselesi magrosumm .. abuk subuk alıntılar yapınca benı tanımamısın resmenMarga hahaha ne guzel alinti yapiyorum seni ya :) yapabilirnikotin olmuş nikin bilee
iyi yapmışsın dionemmargayı bugun yatırdım kucagıma bıtlerını ayıkladım . marga beızı duyarsaa şişlerr şişlerrr
butun bıtlerı şaha kalkmıs halay cekıyodu napımiyi yapmışsın dionem
ahahahaha şöyle miibutun bıtlerı şaha kalkmıs halay cekıyodu napım
hahaha cok guzel olmus bu aynen aynenahahahaha şöyle mii
vah vahhh marganın başı,halay başı oldu demekhahaha cok guzel olmus bu aynen aynen
Evet evlamm artik geri sayim basladiiii..Kizlarrrr napiyaunuz yaaaaaw geri sayim basladi Margam :))
1-01.05.2015 saat 22:13 ile 24.05.2015 saat 22:13 tarihleri arasında yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla göndereceksiniz..Sn başvuru ne zaman ??
Valla yeni nick olusturdun benim icin hayret ettim :)Marga hahaha ne guzel alinti yapiyorum seni ya :) yapabilirnikotin olmuş nikin bilee
Asil benim karizmami ne hale getirmisAdımı ne hale getirmissinnn