- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Oo merak ettim :)Şu an en önemli sorunum bu. Renkli giyersem de çok iddialı renklerim var Senin paylaştığın çamaşırlar gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo merak ettim :)Şu an en önemli sorunum bu. Renkli giyersem de çok iddialı renklerim var Senin paylaştığın çamaşırlar gibi
Renkli kot pantolonlarin hepsi olur.Huy Meselesi siyah jean de olur mu ki :)
Renkli kot pantolonlarin hepsi olur.
Vallaha pembeler mi dersin yeşiller mi sarılar mıOo merak ettim :)
Hadi bakalim hayirlisi olsunnn:)Ayyy bugün kotumu da aldım rahat uyuyabilirim artık ayaklarım ağrıdı ama değer umarım
Hadi bakalim hayirlisi olsunnn:)
Hahaha iyi yapmissin gule gule kullan canim benim :)Bilmem bakalım. Zaten kot arıyordum ya ,arkadaşla gezinirken gözüme çarptı. Mağaza kapanıyormuş 6\1 fiyata aldım. Kendimi akbaba gibi hissettim
Nereye?? Geç buldum erken kaybediyorumHahaha iyi yapmissin gule gule kullan canim benim :)
Bir iki gun topige bakamayabilirim. Yolculuk var hazirliklar var :) bilginize.. :)
Evime canim :)Nereye?? Geç buldum erken kaybediyorum
Kaybetmezsin canim benimmm :) yine burdayimmm ben :)Nereye?? Geç buldum erken kaybediyorum
Beklemedeyimmm:)Tesekkurleeer :) ben de yarin gondercem fotomu cekip :)
Evla gorunmedi bugun hic nerelerdesin kuzummmm :)evlaefe hiç oradan sakin sakin bakıp durma. Geçenlerde alırım kotunu dedim ses çıkmadı. Görmedim sanma. O kot buraya gelecek
Niye uyumadin kız bu saatteeeeEvla gorunmedi bugun hic nerelerdesin kuzummmm :)
Gorumcom geldi ozlemisim ya sohbet muhabbet derken saatin nasil gectigini bilemedimmNiye uyumadin kız bu saatteeee
Sen niye uyumadin :)Niye uyumadin kız bu saatteeee
Vayyy anasiniiiiiGorumcom geldi ozlemisim ya sohbet muhabbet derken saatin nasil gectigini bilemedimm
Hastayım margaaamm midem fenaaSen niye uyumadin :)
Hayirdir canim ya gecmia olsunnnVayyy anasiniiiii
Hastayım margaaamm midem fenaa