- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Benim sürekli yıllardır takıldığım site var. Tabii haliyle yıllardır üyeleri tanımak elde değil tıpkı sizin harflerine kadar aynı nick var. Hani küçük büyük harfiyle yazış şekli aynı olmasa sormayacktım da tekrar baktım aynısı. Dedim bu aynı kişi mi değilmiş. Çok pardon
Ozelden reklam yapicaniz haaa oh oh duydugum iyi oluyoooBna özelden atsana
Eskiden takılıyordum yaaa vaktim yok buraya anca yetiyor valla :))Vay vay vay nerelerde takiliyorsun
Acele etme tabi canim daha cok zaman var niyeyse bu mayis ayi hizli geciyor gibi : )Daha vakit var dur hele
Ceyregin var tabi burda olcan hihEskiden takılıyordum yaaa vaktim yok buraya anca yetiyor valla :))
Ceyregin var tabi burda olcan hih
Ozelden reklam yapicaniz haaa oh oh duydugum iyi oluyooo
Neden olmasin hemenBizim harbi cikarsa bana haber verir misin saclarini yolayim onun : )
Hahaha : ) cok iyi yaaaanapıyonuz çektiniz mi kotları bacaklara bizim bi yenge vardı '' istanbul da katım olcağına dötümde kotum olsun '' derdi o geldi aklıma
Haberlerini beklemedeyim canimNeden olmasin hemen
Cevir kazi yanmasin yoksa yansin mi hahahahaKiz buraya girerken zaten işkence cekiom başka sitelerde işim olmaz cv
Cok seker yaaaa : )Örnek kombin
Aynen, kombine de bayıldım ayrıca :)Cok seker yaaaa : )
Ayagindakiler cok hos yaaa : )Aynen, kombine de bayıldım ayrıca :)
kolay gelsin sana daHahaha : ) cok iyi yaaaa
Cektiler cektirler
Resimler gelmis : ) iyi basladik valla : )
Çeşit çeşit kot var çünkü bence de katılım fazla olur :)En çok katılım bence bu kombinde olacak. Dizleri yırtık dar pantolonlar, eskitmesi yırtık pantolonlar, en sık göreceğimiz tarz olacak diye düşünüyorum.bir kaç ispanyol paça ve belki bir kaç tane de renkli görürüz.
En çok katılım bence bu kombinde olacak. Dizleri yırtık dar pantolonlar, eskitmesi yırtık pantolonlar, en sık göreceğimiz tarz olacak diye düşünüyorum.bir kaç ispanyol paça ve belki bir kaç tane de renkli görürüz.