- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aha bizim kiza ceyrek takmislarÇeşit çeşit kot var çünkü bence de katılım fazla olur :)
Alıştık kalabaliklarda kaybolmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha bizim kiza ceyrek takmislarÇeşit çeşit kot var çünkü bence de katılım fazla olur :)
Alıştık kalabaliklarda kaybolmaya
Gelinin kız kardesinden çeyrek dediler geldin taktınAha bizim kiza ceyrek takmislar
Ben tek cocugum bana ne takacaklar tam dimi hahahGelinin kız kardesinden çeyrek dediler geldin taktın
Kardes dediğin çeyrek mi takar
Altın kemer takcam ben sanaBen tek cocugum bana ne takacaklar tam dimi hahah
Istemezzzzz sen onu seni alacak kocaya tak taam miAltın kemer takcam ben sana
Evet hakan gitsinIstemezzzzz sen onu seni alacak kocaya tak taam mi
Hakan gitsin
Ben hep boyleyim ya : ) alisamadin miEvet hakan gitsin
Konudan konuya atlayış Vol 1
Alıştım sana alıştimBen hep boyleyim ya : ) alisamadin mi
Hey masallah : )
Aaaa sensiz olmaz babyyyHadi bakalımm açılmış yeni yarışmaa. katılın,, katılınn oylar vereceğimm sizleree..
Kızz hangi vicutla katilicimm bende bir toto var pantolondan çokk totom birinci olur .Aaaa sensiz olmaz babyyy
Ben katiliyorum hepsine alismis kudurmustan beterdir.
Huy Meselesi ma diyorum kambersiz dugun olmaz bugun kombinimi hazirlicimm
hahahahah ay beni gecemezsim birincilik bendeeee vermemmmKızz hangi vicutla katilicimm bende bir toto var pantolondan çokk totom birinci olur .
hahahahah ay beni gecemezsim birincilik bendeeee vermemmm
toto birincisi
katil mi?Katil katil :)
napıyonuz çektiniz mi kotları bacaklara bizim bi yenge vardı '' istanbul da katım olcağına dötümde kotum olsun '' derdi o geldi aklıma
Kızz hangi vicutla katilicimm bende bir toto var pantolondan çokk totom birinci olur .
O kadar güzel yemekler, tatlılar yaparsan olur tabi