- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
HahaAyin 24 une kadar dinlenirsin ben sana gerekirse rahatla diye masaj da yaparin papatyammmm hahahaha:)
Tamam sen bana katiliyor musun katilmiyor musun ondan haber ver dostum :)HahaMasaja da bir ihtiyacım var ki, fena olmazdı Margam
Kizil istiyorum da ben guvenemiyorum..ne renge boyatmayı düşünüyodun? sana kızıl tonlar çok yakışır margirellammm
Canım şu an için düşünmüyorum o yüzden söz vermeyeyim:) Ama belli de olmaz, ilerleyen günlerde katılma isteği oluşabilir:)Tamam sen bana katiliyor musun katilmiyor musun ondan haber ver dostum :)
Ben aklini celerim seninCanım şu an için düşünmüyorum o yüzden söz vermeyeyim:) Ama belli de olmaz, ilerleyen günlerde katılma isteği oluşabilir:)
Al işte bir hipnozcu dahaBen aklini celerim senin
Ellerimde papatyalarla gelsem nolur :)
Kocam kafami bozduda ondan haha.. Saka bi yana pek hayiri yok. Konularini actim canim bakabilirsin detay icin.Kiz hayirdir niye evi terkettin ben bilmiyorummm
Hayirlisi olsun canim olmuyorsa okur demenin veya zorlamanin cidden anlami olmuyor bazen :)Kocam kafami bozduda ondan haha.. Saka bi yana pek hayiri yok. Konularini actim canim bakabilirsin detay icin.
Uc hafta oldu. Hazin sona yaklasiyoruz galiba.
Gururumdan eve gidip esyalarimi almadim, yani idarelik alisverisler yaptim.
Kucuk kizkardesim o benim :)Al işte bir hipnozcu dahaNevoşla gizli görüşmeler mi yapıyorsunuz
Papatya da en sevdiğim çiçek ne yapsam ki
Olur canim.Kızlar kot deyince akla hemen bildiğimiz mavi ve tonları geliyor ama artık rengarenk kotlar da mevcut.. Bunlar da olur mu yarışma için?
Cok iyi kuzummmm :) bekliyorummm : )Bende katılacam banane çok süper bir fikrim var
Daha vakit var dur heleCok iyi kuzummmm :) bekliyorummm : )
Ya çok çekinerek soracağım, sizin başka bir sitede üyeliğiniz var mı ?Sana kimseye söyleme demedim miiii
Bir çok sitede üyeliğim var. Ama bu nickle üye olduğum tek site burası :))Ya çok çekinerek soracağım, sizin başka bir sitede üyeliğiniz var mı ?
Bir çok sitede üyeliğim var. Ama bu nickle üye olduğum tek site burası :))
Benim sürekli yıllardır takıldığım site var. Tabii haliyle yıllardır üyeleri tanımak elde değil tıpkı sizin harflerine kadar aynı nick var. Hani küçük büyük harfiyle yazış şekli aynı olmasa sormayacktım da tekrar baktım aynısı. Dedim bu aynı kişi mi değilmiş. Çok pardonBir çok sitede üyeliğim var. Ama bu nickle üye olduğum tek site burası :))
Doğrudur :)) nick,nicke benzerBenim sürekli yıllardır takıldığım site var. Tabii haliyle yıllardır üyeleri tanımak elde değil tıpkı sizin harflerine kadar aynı nick var. Hani küçük büyük harfiyle yazış şekli aynı olmasa sormayacktım da tekrar baktım aynısı. Dedim bu aynı kişi mi değilmiş. Çok pardon
Vay vay vay nerelerde takiliyorsunDoğrudur :)) nick,nicke benzer