En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Aaaaaa eylaaaaaa :) seni bu yarismada bekliyordum ben yaaaa : )
tatlım gerçekten çokkk istiyordum aslında keyifli kafa dağıtmaca olurdu diye.
Ama maalesef durumu biliyosunuz, evi terketmiş durumdayım ve herşeyimi baştan sona yeni almak zorunda kaldım.
Bitane idarelik jeanstregging aldım, kot sayılmaz ki. Yoksa kombin delisi yapardim sizi ben jeanlerimle : ( ;p haha..

tatlım gerçekten çokkk istiyordum aslında keyifli kafa dağıtmaca olurdu diye.
Ama maalesef durumu biliyosunuz, evi terketmiş durumdayım ve herşeyimi baştan sona yeni almak zorunda kaldım.
Bitane idarelik jeanstregging aldım, kot sayılmaz ki. Yoksa kombin delisi yapardim sizi ben jeanlerimle : ( ;p haha..

Kiz hayirdir niye evi terkettin ben bilmiyorummm

Hadi ya bu kaar olur en begendiklerim bunlardi : )

Tesekkurler vuslatim onu bunu bilmem yarismaya beklerim seni de : )

Evet canım, çoktandır bol paça kot arıyordum bulamadım burada ki mağazalarda. Sürekli alış veriş yaptığım sitede görünce beden bitmeden alayım dedim:)) Ben dinlenmeye geçtim Margam, üst üste çok katıldım yarışmalara, yoruldum:))

Zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya... Yok olaylara karisicam bundan sonra :)

Ya eglenceli oluyor ama sonucu da kotu okuyor. Amaan 1 kere banlansan en fazla 2 gun giremezsin siteye hicbir seycik olmaz :-) :-)
Olay olunca seni cagiririm benim yerime sen yazarsin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet canım, çoktandır bol paça kot arıyordum bulamadım burada ki mağazalarda. Sürekli alış veriş yaptığım sitede görünce beden bitmeden alayım dedim:)) Ben dinlenmeye geçtim Margam, üst üste çok katıldım yarışmalara, yoruldum:))
Ayin 24 une kadar dinlenirsin ben sana gerekirse rahatla diye masaj da yaparin papatyammmm hahahaha:)

X