- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Katil katil :)Ayy ben de mi katilsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katil katil :)Ayy ben de mi katilsam
Iyi bi duygu degil tatlim :)Ya bende banlanmak nasıl bir duygu onu merak ediyorum.biraz takip ediyim seni :)
Kiz bn sabah 9 da yattim : )Yaw hiçmi uyumuyonuz hızınıza yetişemiyorum
Günaydın
Bekliyorum canimmmmm : )hadi hayırlı olsunnnnnn bende katılacağımmmmm
tatlım gerçekten çokkk istiyordum aslında keyifli kafa dağıtmaca olurdu diye.Aaaaaa eylaaaaaa :) seni bu yarismada bekliyordum ben yaaaa : )
tatlım gerçekten çokkk istiyordum aslında keyifli kafa dağıtmaca olurdu diye.
Ama maalesef durumu biliyosunuz, evi terketmiş durumdayım ve herşeyimi baştan sona yeni almak zorunda kaldım.
Bitane idarelik jeanstregging aldım, kot sayılmaz ki. Yoksa kombin delisi yapardim sizi ben jeanlerimle : ( ;p haha..
teşekkür ederim ..Beklerim canim. Sormak istedigibmniz ne varsa ozelden yada buradan danisabilirsiniz..:)
Zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya... Yok olaylara karisicam bundan sonra :)Hic guzel bir duyvu degil asla tavsiye etmem
Hadi ya bu kaar olur en begendiklerim bunlardi : )
Tesekkurler vuslatim onu bunu bilmem yarismaya beklerim seni de : )
Zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan,ya... Yok olaylara karisicam bundan sonra :)
Süper , peki anlaştık iyi fikirmis :)))Ya eglenceli oluyor ama sonucu da kotu okuyor. Amaan 1 kere banlansan en fazla 2 gun giremezsin siteye hicbir seycik olmaz
Olay olunca seni cagiririm benim yerime sen yazarsin
Bebegimmm :)margaaaaa
Ya eglenceli oluyor ama sonucu da kotu okuyor. Amaan 1 kere banlansan en fazla 2 gun giremezsin siteye hicbir seycik olmaz
Olay olunca seni cagiririm benim yerime sen yazarsin
Ayin 24 une kadar dinlenirsin ben sana gerekirse rahatla diye masaj da yaparin papatyammmm hahahaha:)Evet canım, çoktandır bol paça kot arıyordum bulamadım burada ki mağazalarda. Sürekli alış veriş yaptığım sitede görünce beden bitmeden alayım dedim:)) Ben dinlenmeye geçtim Margam, üst üste çok katıldım yarışmalara, yoruldum:))
naber minnoşummBebegimmm :)
Iyiyim canim benim kahvalti yaptimmmm saclarimi kestirmeye gidesim var benim ki beni kuafore biraksa iyi olur :)naber minnoşumm
kestirmeeeeee,saçların çok güzelll iyiyim iş yerindeyimIyiyim canim benim kahvalti yaptimmmm saclarimi kestirmeye gidesim var benim ki beni kuafore biraksa iyi olur :)
Senden naber kuzum
Kisa kestiemeyecegim zaten canimm kiyar miyim ben bu upuzun saclara.kestirmeeeeee,saçların çok güzelll iyiyim iş yerindeyim
ne renge boyatmayı düşünüyodun? sana kızıl tonlar çok yakışır margirellammmKisa kestiemeyecegim zaten canimm kiyar miyim ben bu upuzun saclara.
Ama dun az kalsin boyaticaktim
Dunde kuafordeysim
Hic cikmiyorum hahahahha : )
Sonunda sifira vurdurcam o olcak