En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
İnsanlar söylediklerinden mesuldür karşı Tarafın nasıl anlayacağı tamamen karşı Tarafın algısıyla alakalı...ukelalık nedir bilmem ki ben siz öyle algıladıysanız alıngansınız demektir...."DOSTUM" kelimesi aslında ne güzel bir ifade dimi? Orada demek istenen "beğenmediysen Canın Sağolsun "mahiyetinde...bunu Eleştiriye açık olmamak gibi bir şekilde anlamak inanın kırk yıl düşünsem aklıma gelmez...hele şu mübarek günde tanımasakta insanlara biraz daha anlayışlı olmanızı dilerdim.,Hayırlı kandiller :)
tdk da dostumun anlamı bu mu acaba .. hayır .. daha guzel ıfade edebılırsın .. su andan ıtıbaren ıstıyosann en unlu modacıdan gıyın begenmedım senı .. ama begenmedım dememıstım okuyun anlayın sonra yazın .. bıleklıgın bızım zamanımızda sekerlı sakızdan cıkan bıleklıkler gıbı... bak ıstesem kabada olabılıyorum .. orda zarıf yazmısım sana . ama suan yazsam yorumlasam boyle demezdım.. :KK66:

Evet hatta gece rüyama girmiş "o Boğa değil Aslan aslaaaan "diye sıçrayarak uyanmışım...takılmayın böyle şeylere..çünkü ben takılmadım espri Yaptım..anlamak istemediysen yapabileceğim bişey yok..çünkü hayatta polemikten haz etmiyorum,hele ki karşı Tarafın aklının ucundan geçmeyen şeylerle itham edilmesinden..ne kadar kolay ve ucuz eleştirebiliyorsunuz hayret doğrusu!
ucuz mu yanı once uslubunu duzeltsen

siz 12 numarasınız değil mi?
vücudunuz çok hoş bence

Evet 12 numarayim cok tesekkurler :) bi hastalik sureci gecirdim bundan cok daha fazla kiloluydum kendime kusmustum bu yarisma sayesinde aynalarla baristim spora diyete devam edicem... cok tesekkur ederim :)

sen cok guzelsın neyın kompleksı buuu
ben koca koca basenlerle katılıyorum :KK70:

Canim benim cok sagol senim basenlerin muthis sexy biliyo musun kizaaaam :KK66:
Ya bi hastalik sureci gecirdim 10 kilodan fazla verdim dolayisiyla kendime kusmustm baristim aynalarla :)

Evet hatta gece rüyama girmiş "o Boğa değil Aslan aslaaaan "diye sıçrayarak uyanmışım...takılmayın böyle şeylere..çünkü ben takılmadım espri Yaptım..anlamak istemediysen yapabileceğim bişey yok..çünkü hayatta polemikten haz etmiyorum,hele ki karşı Tarafın aklının ucundan geçmeyen şeylerle itham edilmesinden..ne kadar kolay ve ucuz eleştirebiliyorsunuz hayret doğrusu!

HEY KIZLAR ! LÜTFEN KARŞILIKLI ELEŞTİRİLERİMİZE DİKKAT EDELİM !

tdk da dostumun anlamı bu mu acaba .. hayır .. daha guzel ıfade edebılırsın .. su andan ıtıbaren ıstıyosann en unlu modacıdan gıyın begenmedım senı .. ama begenmedım dememıstım okuyun anlayın sonra yazın .. bıleklıgın bızım zamanımızda sekerlı sakızdan cıkan bıleklıkler gıbı... bak ıstesem kabada olabılıyorum .. orda zarıf yazmısım sana . ama suan yazsam yorumlasam boyle demezdım.. :KK66:

Kuzum (şimdi bunda yanlış anlama lütfen çünkü ben herkese böyle hitap ederim tatlıbikız iyi bilir) beğenme canın sağolsun...inan bu umrumda olsa katılır mıyım hiç yarışmaya?...bundan önceki yarışmada birisi kötüşeyler yazmıştı orada bile katılmadığım halde arkadaşlar biz eğlenmek için katılıyoruz neden böyle rencide edici şeyler yazıyorsunuz ,demiştim...belki benim espri anlayışım farklı belki yanımda olsan "Dionee kız o aslan " sende "ayy ilahi Hülya Abla (senden baya büyüğüm sanırım) ben öyle gördüm" diyip kahvelerimizi içmeye devam edecekken; işte yazılı ortamda birbirimizi tanımayınca böyle yanlış anlaşılmalar oluyor...ben onu tamamen espri olarak yazdım ama sen yanlış anladın..Olabilir...(üslup konusuna gelince beni acımasızca eleştirmenizi anlayamadım ne gerek var,inan şuan şu dialoğun içinde olmaktan o kadar çok rahatsızım ki çünkü ben 40 yıllık ömrümde daha kimseyle bağırarak kavga etmedim hep kaçarım.hatta bi arkadaşım bana hulyanna der öyle olduğum için) Sevgiye kal Dionee, tanışmasakta şu dialog içinde birbirimize karşı hakkımız oldu,helal olsun... :)

arkadaşlar yarışmaya katılan arkadaşların nickleri nerede yazıyor oylama bitmiş galiba.

9 numaraya oy vermiştim de kim olduğunu merak ettim :)

X