- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Senin bu avatarını alıp gidicem bedenine yapıştırıcam hiç fark etmiyor nasılsabılıyozzz
kız keske ama ben o kadar guzel degılımSenin bu avatarını alıp gidicem bedenine yapıştırıcam hiç fark etmiyor nasılsa
burdaa
HahahaVala yarsmaya katildindan bilenem haberim yok . Hem nasil taniyim bana Attın resimlerde hep oturuyirduun
bagırma banaSananESanane
aynen. demin konuştuk ve konsepti bulduk. ama yarına kadar sürprizzzzzzzzzzzzz:)Canım kapalılar , açıklar diye şey mi olur öyle :)
Herkese uygun olan konsepti belirlemekten yanayım :)
evet ablacım sürpriz olsun bomba gibi bir konseptle geliyoruz dimiiiiiaynen. demin konuştuk ve konsepti bulduk. ama yarına kadar sürprizzzzzzzzzzzzz:)
canımmmmmevet ablacım sürpriz olsun bomba gibi bir konseptle geliyoruz dimiiiii
bende çalışıyorum şuan yarışma için :)
Verdiğin linkler çok işime yaradı ablacım , teşekkürler :) konu taslağını oluşturup son halini senin huzurlarına çıkaracağımm saygılar efenimmmmcanımmmmm
kolay gelsin margam benim.çok yorma kendini. ayrıca yardım edeceğim bir şey varsa lütfen yaz bana özelden
öpüldünüz efeeenimmmmmmVerdiğin linkler çok işime yaradı ablacım , teşekkürler :) konu taslağını oluşturup son halini senin huzurlarına çıkaracağımm saygılar efenimmmm
Sagolsunlar geri verdilerS
kulagıma deKızz söylemem yassag değil mi?