- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu Bdv'ye girmiyeyeim diyorum giriyorum. Bak sabah sabah nasıl gerdiler beniiiiiii
Tunaydin sekerler.. :)
Oylar firlamiss :)
Naber oceeeli kiz :)Tunaydinnn
Naber oceeeli kiz :)
Hadi yaaaaa bu aralar kimle konussam kaynanam geldi diyo :)Nossunn kaynanamla oturuyom misafir geldi 15gun buralarda.
Hadi yaaaaa bu aralar kimle konussam kaynanam geldi diyo :)
Bende yeni geldim yagmur yagmis :) ne guzel serinlemis hava..
Kendime gelip spora baslayacagim :)
Ben gunde iki kere yapiyorum iste bi bu saatlerde. Birde aksam yapiyorumtotomu kaldirip bende spora baslasam hic fena olmicek. sıkılasmaya ihtiyacim.var fazlasiyla
Ben gunde iki kere yapiyorum iste bi bu saatlerde. Birde aksam yapiyorum
güzel elelrin varmış heKiizzz olurmu ocesizz heeccc.baakk sana da yapalim boylee.bende hic usenmem Eki Görüntüle 1540879
güzel elelrin varmış he
yok kuzum benim tiksintim var
yakışana yakışıyor tabi
ben huyluyum mesela kına dan nefret ederimSagol canim ama ben hic begenmem ellerimi tirnaklarimi falan aslinda. tiksiniyorsan yapicak bisey yok tabi
boyuna tamdır dadlum oKız ne bakımı ya kürek gibi ayaklarım var en güzel nasıl durur diye French yapiym dedim
Fırın Küregi mubarek 40 numara
ben gıbısın norv .. uzun tırnakla yemek yapanlardn nefret ederım bıdeee..uzun tırnak olabılır ama yemege gırısmesın en azındanben huyluyum mesela kına dan nefret ederim
kokusundan da
böyle seylerim var benim
uzun tırnak hiç sevmem mesela :)
ama ellerin çok hoş bence tırnakların uzunluğuda
okudum kac gun gectı be musluman cıkman gerektı ee sonra gırdınn yanı didim margişArdinda ki mesaji okumamissin sanirimm
Cikmam gerektigi icin ciktim geri kalanini da yorumlayacagim dedim :)
Daha oy vermedim hepsini yorumlamadan oyumu verniycem geri kalanini da gece yorumlarim..
:) spor yaptim yoruldum
Yorumlamayanı dövüyor musunuz kardeşimokudum kac gun gectı be musluman cıkman gerektı ee sonra gırdınn yanı didim margiş