- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sen de mi 40 numara? Yalnız olmamak ne güzelKız ne bakımı ya kürek gibi ayaklarım var en güzel nasıl durur diye French yapiym dedim
Fırın Küregi mubarek 40 numara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de mi 40 numara? Yalnız olmamak ne güzelKız ne bakımı ya kürek gibi ayaklarım var en güzel nasıl durur diye French yapiym dedim
Fırın Küregi mubarek 40 numara
öyle herkese göstermez benim margamBen de merak ediyorum seni ben de foto isterem
toplu iğneyi yanastır hop inioo ah ne zevkliYok ben patlatmıyorum canım ya , kendiliğinden fıssss diye sönüyor hahaha
valla supersiniz hanimlar.ben bu aralar saldim yarin yada obur gun bakim calismalarima geri donuciiimmm
benim tek yaptığım sey tırnaklarımı kesmek
diğer seyleri sevmem fobim var adını bile söyleyemiyorum o kadar nefret ediyorum boya varya
Kiiiizz oje nasil sevmezsiiinnn gel ben senin tirnaklarina çilek yapiyim
ayyy hiç sevmem yaaa
uzak dursun benden o madde
kız bunla uğrasılır mı yaa ben bu işi oldum olası sevmemKarpuz yapiyim çok tatli bak bayilacaksin korkma gelll yavrummm
öyle herkese göstermez benim margam
kız bunla uğrasılır mı yaa ben bu işi oldum olası sevmem
Kiz ben uğraşıyom valla erinmeden de sonra bi bulaşik yikadigimda bozulmuyo mu sinir depeme çikiyo
seni kokoşşş olmasa ne olur sanki
SeNde kokoşşş olacaksinnbenimle takilmaya devam ettt
kışşş sen bu yarışmada varmıydın kuzu
Olur mu kuzum sen cansın ya
şu Bdv'ye girmiyeyeim diyorum giriyorum. Bak sabah sabah nasıl gerdiler beniiiiiiiAyy sen deee pinolim
kışşş sen bu yarışmada varmıydın kuzu