• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Haklısın, hava olmuş 27 derece ama hala vitrinlere yaz gelmedi.
Yazlık elbise diyince ben renkli cıvıl cıvıl şeyler hayal ediyorum , ama vitrinlere bakınca hayal ettiğimi bulamıyorum geçen hafta çıktım baktım baktım acele etmeyeyim belki haziran başı gibi çıkar dedim.
gelicek dediler beklemedeyim artık

Yazlık elbise diyince ben renkli cıvıl cıvıl şeyler hayal ediyorum , ama vitrinlere bakınca hayal ettiğimi bulamıyorum geçen hafta çıktım baktım baktım acele etmeyeyim belki haziran başı gibi çıkar dedim.
gelicek dediler beklemedeyim artık

Kesinlikle bekle, ben burada da henüz aradığımı bulamadım. Renkli şeyler var evet ama tonları koyu, lacivert yerine açık maviyi tercih ederim doğrusu...

Kızı var , kızıyla aynı yaşıtız , kızının biraz kilo problemi var, olabilir normal bir şey..
Yani sen niye bazı şeylerin hırsını gelip benden çıkarıyorsun ki ..
Dimi ama
İnsanlar şuursuz canım. Hele bir çalışma hayatına gir göreceksin insanlar ne kadar tuhaf...

Kesinlikle bekle, ben burada da henüz aradığımı bulamadım. Renkli şeyler var evet ama tonları koyu, lacivert yerine açık maviyi tercih ederim doğrusu...
Ya ben yazın siyah ve koyu tonlar tercih etmem ..

yazlık dolabımın çoğu pembe beyaz mavi neon renklerle doludur

O yüzden bekliyorum bakalım , gerçi boşa bekliyorum gibime geliyor :)

Hani boyle sanki ayagin tarakliymis gibi kemik cikintisi gibi mi oluyor? Bende de o sorun var da sag ayagimda ozellikle.onu duzeltmek icin eczanelerde biseyler satiliyor resmini bulursam yollicam simdi.
ondan da var kız :D
ayağımı acıttı diye çıkardım :D yani onu takınca ayak genişliyor ya bu seferde ayak sıkıyor :D

Yaa :KK57: bende merak ediyordum ise yararmi acaba alsammi diye. Almiyim barii
9969325.jpg

Ayak-Bunyon-Koruyucu-3.jpg

bunların ikisindende var ama kullanamadım :)

Back