En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Haklısın, hava olmuş 27 derece ama hala vitrinlere yaz gelmedi.
Yazlık elbise diyince ben renkli cıvıl cıvıl şeyler hayal ediyorum , ama vitrinlere bakınca hayal ettiğimi bulamıyorum geçen hafta çıktım baktım baktım acele etmeyeyim belki haziran başı gibi çıkar dedim.
gelicek dediler beklemedeyim artık

Kesinlikle bekle, ben burada da henüz aradığımı bulamadım. Renkli şeyler var evet ama tonları koyu, lacivert yerine açık maviyi tercih ederim doğrusu...

Kızı var , kızıyla aynı yaşıtız , kızının biraz kilo problemi var, olabilir normal bir şey..
Yani sen niye bazı şeylerin hırsını gelip benden çıkarıyorsun ki ..
Dimi ama
İnsanlar şuursuz canım. Hele bir çalışma hayatına gir göreceksin insanlar ne kadar tuhaf...

Kesinlikle bekle, ben burada da henüz aradığımı bulamadım. Renkli şeyler var evet ama tonları koyu, lacivert yerine açık maviyi tercih ederim doğrusu...
Ya ben yazın siyah ve koyu tonlar tercih etmem ..

yazlık dolabımın çoğu pembe beyaz mavi neon renklerle doludur

O yüzden bekliyorum bakalım , gerçi boşa bekliyorum gibime geliyor :)

Hani boyle sanki ayagin tarakliymis gibi kemik cikintisi gibi mi oluyor? Bende de o sorun var da sag ayagimda ozellikle.onu duzeltmek icin eczanelerde biseyler satiliyor resmini bulursam yollicam simdi.
ondan da var kız
ayağımı acıttı diye çıkardım yani onu takınca ayak genişliyor ya bu seferde ayak sıkıyor

halluks valgus ayakları için kuzum medikal ürünler ama işe yaradığı söylenemez
benim ayakta böle hafif taraklı ayakkabılarda bazen zorlanıyorum mesela dar seyler olmuyo
Benimde ayak baş parmağım hep su topluyor . ne giyersem sürekli aynı yerde oluşuyor
bunun içinde bir şey var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…