• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
ya kuzum topukumda sert
o dediğin parmak aparatlarından almadığm kalmadı
zaten ayaklarım sorunlu
tarak denilen şeyden var bilimsel adı halluks valgus :) tabi az boyutta
hımm akşamları kantoron yağı sürsen. Malum kantoronun iyi gelmediği bir şey yok. Hiç değilse yumuşar. Sivilcelere bile iyi geliyor :KK64:

Evet arkadaşlar , herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :)

1 numara
Öncelikle katıldığında için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
Ayakkabıların benim favorilerimin arasında , çok beğendim.
Pantolonunda çok hoş , fakat üzerindeki yeleği fazla uzun oldum , biraz daha boydan kısa olsaymış daha iyi olurdu sanki.Çanta modeline ve rengine bayıldım.
Genel olarak iyisin :)

2 numara
Öncelikle katıldığında için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
İlk resminde gömleğini pantolonun içine sokmamışsın , bence pantolon içine sokmuş halin daha iyi :)

Bu pantolonlar bu sene çok moda , yakışmış sana da.Ayakkabılarını da çok beğendim , kot pantolon giyeceğim zaman bende bu tarz rahat edebileceğim ayakkabıları tercih ederim..
Yalnız kombini biraz renklendirmek adına , bileğine takmış olduğun takı yerine daha cıvıl cıvıl renklerde olan bileklikler takmayı , yada boynunda uzun bir kolye görmeyi isterdim.

3 numara
Elbise ve eşarbının uyumunu çok sevdim , sevdiğim bir renktir, ayakkabılarını bu modelle seçmiş olman iyi olmuş, pantolon elbisenin uyumunu sevdim

4 numaa
Pantolon modeli ve rengine üzerine giymiş olduğun bluzu çok yakıştırdım , hem renk olarak hemde model olarak ..
Boyun bölgeni boş bırakmamakla iyi yapmışsın , kolyen çok iyi.
Pantolon yakışmış :) Genel olarak iyisin :)

5 numara
Bluz ve kot gömleğin renk uyumunu çok beğendim , model olarak ta iyi durmuş üzerinde , pantolon yakışmış , pantolon üzerine kot ceketle kombin yapman bence çok iyi bir fikir :)
Ayakkabı tercihin beyaz renk olsaydı daha da iyi olabilirdi. Genel olarak iyisin :)

6 numara
Öncelikle katıldığın için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
Kot pantolon çok yakışmış ,üzerine giymiş olduğun bluzda spor şık bir hava vermiş sana.. Bluzun iyi ki uzun değil , uzun olsaydı bacak boyun kısa görünebilirdi.Güzel taktik :)
Pantolonunda sevmediğim tek şey şu fermuar kısmı.. Çantanı küçük seçmen çok iyi olmuş , modelini beğendim. Ayakkabılarında kombinene uymuş . Genel olarak iyisin..

7 numara
Öncelikle katıldığın için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
Bol paça veya ispanyol paça kot pantolon modellerini kolay kolay herkese yakıştırmam. Ama cidden senin fiziğin çok güzel taşımız o pantolonu.. Çantanın modelini beğendim ama renk olarak daha neon renklerde olsaymış , bir renk katarmış kombine bence.. Babet ve bluzunun uyumunu sevdim. Genel olarak iyisin..

8 numara
Pantolon modelini sevdim bol bir kesimi var , bluzunun rengine bayıldım .
Yalnız bu kombine o çanta olmaz , çok klasik kalmış yanında.. Ayakkabıların çok rahat görünüyor , genel olarak iyisin..

9 numara
Pantolon harika durmuş sende ,Kemer çanta ve ayakkabı uyumunu sevdim, takılarının siyah olmasını isterdim . Böylede güzel olmuş ama . Genel olarak iyisin.

10 numara
O ayakkabıların ve pantolon seçiminle çok doğru bir karar vermişsin bence, bileğini hiç kesmemiş o ayakkabılar.
Pantolon çok yakışmış , bluzunda çok hoş , takılarında yerinde olmuş. Genel olarak iyisin..

11 numara
Ayakkabıların çok cici :) Ve rahat görünüyor :) Tuniğinin boyu birazcık kısa olsaymış daha iyi olurmuş , bahara uygun bir kombin olmuş . Çanta ve ceket uyumunu sevdim , genel olarak iyisin..

12 numara
Siyah kot pantolon yakışmış , ama ben niyeyse şu bilekte biten modellere pek ısınamadım ama sana çok yakıştırdım , kot ceketin ve içine giymiş olduğun bustiyere bayıldım , seksi ve şık bir görünüm elde etmişsin. Genel olarak iyisin..

13 numara
İspanyol paça pantolon ve tuniğini sevdim :) Eşarp rengine bayıldım . Çantanın eşarp renklerinde olmasını isterdim açıkcası :) Büyük model çanta eline yakışmış ayrıca. Genel olarak iyisin ..

14 numara
Öncelikle katıldığın için teşekkür ederim ,başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim :)
Gri ve pembe uyumu :) Gri kot pantolonları bu kış ve bahar aylarında fazlasıyla kullanılan model bir renk.
Çok yakıştırdım sana :) Gömleğin biraz daha dar olsaymış bence daha iyi olurmuş , ayakkabında güzel , çantan bana fazla büyük gibi geldi , ama oda eline koluna yakışmış . genel olarak iyisin..

15 numara

Saks mavisini ne güzel kombinlemişsin sen öyle..
Bayıldım sana , pantolon , ayakkabın çanta ve üzerinde ki her parçaya bayıldım .

Çantan çok cici , pantolon tercihini iyi ki siyah renkten yana kullanmışsın. Genel olarak iyisin

16 numara
Gömleğinde ki renk detayları , pantolon renginle çok uyumlu bence, pantolon modeli ve rengi çok hoş , yakışmış sana. Ayakkabı modelini sevdim fakat bu kombinde biraz fazla kaçmış mı ne :) Genel olarak iyisin

17 numara
Öncelikle katıldığın için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim:)
Tuniğin modelinden tut rengine kadar herşeye bayıldım ya..Ayakkabı seçimini renk olarak tuniğinin renginde tercih etmen çok iyi olmuş , bu tuniğin altına bu kesimlerde dar paça bir kot pantolon giderdi. doğru tercih bence. genel olarak iyisin

18 numara
Öncelikle katıldığın için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim:)
Kot pantolon , ayakkabı ve ceketin gayet uyumlu.
Fakat o şalı ben biraz gereksiz buldum , şal yerine güzel uzun bir kolye takabilirdin mesela.
Genel olarak iyisin..

19 numara
Kot pantolon modeli bilekte biten modellerden mi yoksa uzun kesim dar paçalardan mı tam anlayamadım, fakat renk olarak çok güzel bir pantolon seçmişssin.Üzerine giydiğin sarı bluzda güzel durmuş .Ayakkabıların çok cici :) Genel olarak iyisin

20 numara
Şu diz kısımlarda yırtık olan pantolonlar bu yaz cidden çok moda..
Renkli kot pantolonlarda yırtık modeller ben cidden çok iyi buluyorum , çok yakışmış sanaa.
Bluzunun modelini çok beğendim , şık bir görünüm elde etmişsin. ayakkabı ve canta modelini sevdim genel olarak iyisin

21 numara
Öncelikle katıldığın için teşekkür ederim , başarılar dilerim yarışmaya yine beklerim:)Şu bol paça pantolonu taşımak hakikaten zor :) Ama müthiş durmuş bence sende.
Bence bluzun üzerine oturan bir model olsaydı daha güzel olurdu . Hırkan çok cici. Genel olarak iyisin

Ahahaha ne yapayım sponsor mu olayım kız :KK70::KK70::KK70:

Dur bakalım, yeni yarışma ola hayrola:-)
:KK48:

Üst giyim, gömlek, bluz vs konusunda internete bakabilirsin aslında ama alt giyim için bedenin uyup uymaması sorun tabii... Gerçi internetten giyim, ayakkabı alışverişi yapmaktan nefret eden benden nasıl böyle bir öneri çıktı bilmiyorum :KK48:

Laf aramızda geçen gün bir sandalet beğendim, sipariş ettim. Normal ayak numaramda ama sandaletler bir geldi mavna gibi :KK70:Normal şartlarda bana uyabilmesi için kendi ayak numaramdan 2 numara küçük almam lazımmış hahaha
Tatlım tek parçalar değilde elbise arıyorum yazlık ..
Burada çok sınırlı şeyler var..
Hep aynı renkler siyahlar kahveler

Yaza giriyoruz yaa, nerede pembeler maviler beyazlar

bişey sorcam kızlar malum yazda gleldi sandalette giymeyi severim ama işte giyemiyorum
ayaklarımda sertleşme oluyor eskiden yumuşacıktı ayakkabı gün boyu durdukça bu olay basladı :/ çok kötü sevmiyorum bunu özellikle bas parmak yanı
bunun çaresi varmıdır :KK43:

Hani boyle sanki ayagin tarakliymis gibi kemik cikintisi gibi mi oluyor? Bende de o sorun var da sag ayagimda ozellikle.onu duzeltmek icin eczanelerde biseyler satiliyor resmini bulursam yollicam simdi.

:KK20::KK20: moral bozmak yok fit hatun. Kıskanmıştır o abla seni. Kadınlar arasında rekabet hep vardır bilirsin. bazıları da amaçsız yere patavatsızlık eder.:KK14:
Kızı var , kızıyla aynı yaşıtız , kızının biraz kilo problemi var, olabilir normal bir şey..
Yani sen niye bazı şeylerin hırsını gelip benden çıkarıyorsun ki ..
Dimi ama

Back