Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok şükür canim Miraçin alerjisi var sanırım doktora götürüp getiriyorum yoğunum biraz son zamanlarda siteye de bakamadım pek. Allah büyük dert vermesin
Çok şükür canim Miraçin alerjisi var sanırım doktora götürüp getiriyorum yoğunum biraz son zamanlarda siteye de bakamadım pek. Allah büyük dert vermesin
Sağol canım benim çok şükür iyi. İlaçlarını aldım. Kan da alerji çıkmadı ilginc bir şekilde ama yine de belirtileri var. O yüzden alerji bölümüne gidicez yine de. Sen nasılsın güzelim
Sağol canım benim çok şükür iyi. İlaçlarını aldım. Kan da alerji çıkmadı ilginc bir şekilde ama yine de belirtileri var. O yüzden alerji bölümüne gidicez yine de. Sen nasılsın güzelim
Allah iyilik versin perim. Yemedi de ya düşünüyorum ama.. Benim de alerjim var. Alerjik rinit. Miraça hamile kalmadan önce de vardı bu bende. Benden almış olabilir bunu diye de düşünüyorum