- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Soyle bakalim kac numaraymis :)Mesela ben sen olduğunu düşündüğüm bir yarışmacı vardı. Numarasını söylesem mi bilemedim Nasılsa sen katılmamışsın.Hayalimde canlandırdığım margamdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soyle bakalim kac numaraymis :)Mesela ben sen olduğunu düşündüğüm bir yarışmacı vardı. Numarasını söylesem mi bilemedim Nasılsa sen katılmamışsın.Hayalimde canlandırdığım margamdı
9 numarayı sen sandım beeeeeeeeeenSoyle bakalim kac numaraymis :)
kim canını sıkıyor sende hemen atar yapma kız benim gibisinNorwesim..
Canimi cok sıktılar sinirimden aglayabilirimm !
Gerçekten çok düşünceli ve adaletlisinBir katildim demek var birde katilicam demek var.. :)
Zaten hic bir yarismaya katilmam moda . Daha dogrusu kendi duzenledigim. Cubku gecende dusundum cok sacma geldi..
Niye diyecek olursan.
Butun resimleri goruyorum.
Kimin ne yaptigini.
Bunlari bilerak yarismaya katilmak cidden buyuk haksizlik olurdu bu yuzden olurda bir gun yarismayi baska bir arkadasim duzenlerse o zaman katilmayi dusunurum .
Daha adaletli olur..
bende 99 numaraydım aynı yarışmada nasıl unuttun kızSoyle bakalim kac numaraymis :)
Demek ben sandin heee :) ya 9 numarayi daha yorumlamadim ama cidden guzel kombin ortaya cikarmis. Ben en iyisi geri kalan kombinleri yorumlamaya baslayayimm.9 numarayı sen sandım beeeeeeeeeen
Tesekkur ederim canim.Gerçekten çok düşünceli ve adaletlisin
Benim yeni yarışma önerim; yazlık elbise kombini
Ben 100 numaraydımbende 99 numaraydım aynı yarışmada nasıl unuttun kız
100 numara wc ye demezler mi kızBen 100 numaraydım
Aynen kışın o kat kat ağır kıyafetlerinden kurtulduk çok şükürTesekkur ederim canim.
Degerlendirmeye alicam bunu :) yaz geliyor secenekler daha da artiyor
Demek ben sandin heee :) ya 9 numarayi daha yorumlamadim ama cidden guzel kombin ortaya cikarmis. Ben en iyisi geri kalan kombinleri yorumlamaya baslayayimm.
Hayalinde ki marga ahanda su avatarimda ki kiz gibii sapkalar bereler
Bazende cok kadinsi oluyorum
Elbiseler vs
Bazen de cok bebeksi oluyorum hahahahah
sus sus ben seni rapper sanarken bi baktım tiki komşu kızı bizim margaDemek ben sandin heee :) ya 9 numarayi daha yorumlamadim ama cidden guzel kombin ortaya cikarmis. Ben en iyisi geri kalan kombinleri yorumlamaya baslayayimm.
Hayalinde ki marga ahanda su avatarimda ki kiz gibii sapkalar bereler
Bazende cok kadinsi oluyorum
Elbiseler vs
Bazen de cok bebeksi oluyorum hahahahah
O yüzden dedim zaten100 numara wc ye demezler mi kız
O yüzden dedim zaten
Aynen kışın o kat kat ağır kıyafetlerinden kurtulduk çok şükür
Sanmıyorum tatlım, ben izlemekle yetiniyorum siziYarışma olursa katılacak mısın kılıç? Tarzını çok merak ediyorum.
tiki mi aşk olsun bana böyle benzetmeler yapmayınnsus sus ben seni rapper sanarken bi baktım tiki komşu kızı bizim marga
nerde
bildiğin süslü kokoş
öyle bedava izlemek olmaz ama yaSanmıyorum tatlım, ben izlemekle yetiniyorum sizi
tiki mi aşk olsun bana böyle benzetmeler yapmayınn
tiki mi aşk olsun bana böyle benzetmeler yapmayınn