- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hafta sonu burda bir alışverişe çıkıcam aradığım hiç bir şeyi bulamıyorumAynen kışın o kat kat ağır kıyafetlerinden kurtulduk çok şükür
Göstercem pinolim sana kendim gör sen fikir ver, az önce kadının teki canımı sıktıBen görsem yorum yapacağım da
Hahaha senin gibi olabilmek için nelerimi vermezdim..yaaa tiki yi ben güzel kız manasında dedim yani böle hoş bakımlı uzun saçlı
hadi bekliyoruz :)Hahaha senin gibi olabilmek için nelerimi vermezdim..
Ben şimdi geri kalanları yorumlayıp oyumu kullanıcam öpüyomm :)
Göstercem pinolim sana kendim gör sen fikir ver, az önce kadının teki canımı sıktı
Beni neredeyse ortaokuldan beri görmüyor
Kadın geldi ay çok kilo almışsın dedi.
Morelim bozuldu kilomda şuan 55.6
böyle münasebetsiz tip çokGöstercem pinolim sana kendim gör sen fikir ver, az önce kadının teki canımı sıktı
öyle bedava izlemek olmaz ama ya
Hafta sonu burda bir alışverişe çıkıcam aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum
küçük yer 4 kızdan 2 si pişti oluyor
Göstercem pinolim sana kendim gör sen fikir ver, az önce kadının teki canımı sıktı
Sponsorluk fikri iyiymişAhahaha ne yapayım sponsor mu olayım kız
Dur bakalım, yeni yarışma ola hayrola
Üst giyim, gömlek, bluz vs konusunda internete bakabilirsin aslında ama alt giyim için bedenin uyup uymaması sorun tabii... Gerçi internetten giyim, ayakkabı alışverişi yapmaktan nefret eden benden nasıl böyle bir öneri çıktı bilmiyorum
Laf aramızda geçen gün bir sandalet beğendim, sipariş ettim. Normal ayak numaramda ama sandaletler bir geldi mavna gibiNormal şartlarda bana uyabilmesi için kendi ayak numaramdan 2 numara küçük almam lazımmış hahaha
Hahahahaha giyim firmam da yok amaSponsorluk fikri iyiymiş
Hahahahaha giyim firmam da yok ama
Ahahaha ne yapayım sponsor mu olayım kız
Dur bakalım, yeni yarışma ola hayrola
Üst giyim, gömlek, bluz vs konusunda internete bakabilirsin aslında ama alt giyim için bedenin uyup uymaması sorun tabii... Gerçi internetten giyim, ayakkabı alışverişi yapmaktan nefret eden benden nasıl böyle bir öneri çıktı bilmiyorum
Laf aramızda geçen gün bir sandalet beğendim, sipariş ettim. Normal ayak numaramda ama sandaletler bir geldi mavna gibiNormal şartlarda bana uyabilmesi için kendi ayak numaramdan 2 numara küçük almam lazımmış hahaha
Öyle lafı ortaya atıp kaçmak yokben anlamam sponsorsun
bak ben böyle hüsrana uğramıyorum ya olsamda iade ediyorum.online alışverişe bayılırım
yabancı menseyli bi sitemiydi yoksa
Ahahaha selam verdik borçlu çıktık iyi mi
Yok kuzum buradan, iade ettim zaten.
Ağlama kıyamam sana
O zaman sponsorsunAğlama kıyamam sana
Başparmak için pedler çıkmış (ya da ben yeni gördüm). Çok hoşuma gitti.bişey sorcam kızlar malum yazda gleldi sandalette giymeyi severim ama işte giyemiyorum
ayaklarımda sertleşme oluyor eskiden yumuşacıktı ayakkabı gün boyu durdukça bu olay basladı :/ çok kötü sevmiyorum bunu özellikle bas parmak yanı
bunun çaresi varmıdır
ya kuzum topukumda sertBaşparmak için pedler çıkmış (ya da ben yeni gördüm). Çok hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?