- Konu Sahibi Huy Meselesi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-yarismamiz-basliyor.828919/
Fikirlerini bekliyorum. yeni yarışma başlıyorrrrr
Fikirlerini bekliyorum. yeni yarışma başlıyorrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de katılıyor musun en tarz yarışmalarına ben hangi resim hangi üyenin diye sonuç açıklama topiklerini bulamıyorum.katıll lütfen jookerim
Ay nevom avatarına o kadar çok gözüm alışmış ki sen şimdi değiştirince bir tuhafıma gittin :)Sağol canım
Çekiyorum tabi
Deneye deneye çıkıcaz zirvelere kuzum :)gülesim geldi buna inanıyor olamazsın dimi Huy Meselesi :))
yine kazanamayacağımı bilerek katılacağım canımız sağ olsun
Kaybol canım ne olacak ki =) Valla kombinler geldi ,fikir alabilirsiniz benden herkese yardımcı olmaya çalışıyorummm =)yani gayet rahat ama işte ben o bol şeylerin içinde kaybolursam diye korkuyorum
Beklerim jooker =) seni de çok merak ediyorum :)Bu sefer kesin katılacağım artık, içimde kalıyordu. :))))
Hoşgeldin canım , bende sana haber salacaktım ne zaman banın açılıyor ne zaman geliyorsun diyekatıll lütfen jookerim
Sağolasın canım beklerim seni de yarışmaya =)Hayırlı olsun marga :*
Çok hoşuma gitti bu ya, süpermiş
Konunun ilk sayfasına link koyuyorum canımsen de katılıyor musun en tarz yarışmalarına ben hangi resim hangi üyenin diye sonuç açıklama topiklerini bulamıyorum.
tarz yarışmalarının vazgeçilmez hatunu naber beybii
Aynen yaa bende cok sevdimmÇok hoşuma gitti bu ya, süpermiş
teşekkür ederim pinkocum :) napıyorsunHayırlı olsun bu arada Huy Meselesi
bekliyorum seni deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)Ooyy tam benlik bu
Bak şimdi iyidir yavru kuşumm senden naberrtarz yarışmalarının vazgeçilmez hatunu naber beybii
Gittiğim yerlere götürcem bende seniAynen yaa bende cok sevdimm
Tek parçaydıteşekkür ederim pinkocum :) napıyorsun
nasıl bir parçaydı gördüğün şey :)
Bende iyiyim canım birşeyler atıştırdımBak şimdi iyidir yavru kuşumm senden naberr