- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Çok katılan olmayacak herhalde,öksüz kalmış buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız konuyu açtığım gün resim atan oldu sen ne diyorsun :)Çok katılan olmayacak herhalde,öksüz kalmış buralar
Bu seferde böyle yapalım dedik :)Başka tarzmı yokdu margam
Teşekkür ederim canım, bence zor olan hiç bir şey :)Hayırlı olsun yeni konsept...aslında uyumsuzlukların uyumu bohem ve gerçekten yakıştırmasını bilene çok yakışıyor..,
salaş giyim çok rahat :) giyeceksin bol bol şeyleri iki de kolye takı takıcan mevzu bitcek dimi bir ki bir kiiibayılıyorum bu tarza tabi bende boy 155 o kocaman kıyafetlerin içinde kaybolurum diye denemeye korkuyorum
Hadi ya inşallah olur ablacım :) hayırlısı olsun . aileye özlem çekiyorsun demiii :)Malatya'yı istedik canım
Eşim 20 yıldır bende 13 yıldır dışardayız.Ailemizin yanına gitmek istiyoruz.Başka yer istemiyoruz Umarım olur
Yaparsın tabi crus :) niye yapamayasın. çok sessizsin bu aralar sana müzik atmıyorum diye küstün mü bana bakayımYaparım gülüm yaparım :) Saol bu arada bilgilendirdiğin için :)
Eveet : ( küstüm sana ben müzik hastası bir insanım çoğu müziği arkadaş tavsiyelerinden keşfediyorum.. Senin de bana önerdiğin müzikler tiryakim oldu resmen.. :)) bu arada hala bekliyorum gülümYaparsın tabi crus :) niye yapamayasın. çok sessizsin bu aralar sana müzik atmıyorum diye küstün mü bana bakayım
Bak şuan ben bu müziği dinliyorum seninle paylaşayım ..Eveet : ( küstüm sana ben müzik hastası bir insanım çoğu müziği arkadaş tavsiyelerinden keşfediyorum.. Senin de bana önerdiğin müzikler tiryakim oldu resmen.. :)) bu arada hala bekliyorum gülüm
Bak şuan ben bu müziği dinliyorum seninle paylaşayım ..
Derindir sözler :)
Bir dinle bakalım :) beğenecek misin
Favori şarkım da var, çok özeldir benim için yine bu adamdan dur dinlettireyimAllah'ım marga bu muhteşemmm :) hemen indiriyorum mp3 çalarıma Daha yok mu daha :))
Favori şarkım da var, çok özeldir benim için yine bu adamdan dur dinlettireyim
Bunun müziği nakaratı mükemmeldir
Niye acıklı şarkılara vurdun bakayım kendini hayırdır :) aşk acısı mı çekiyorsun dökül bakayım.. dertleşelim birazmuhteşemmm :)) ingilizce de var mı ? birde daha da acıklı varsa :)) çok ihtiyacım var bu sıralar :) umarım sana zahmet vermiyorumdur :)
Kaç senedir dinliyorum kız ben bunları , ingilizce de var yollarımmarga sen nereden buluyorsun bu muhteşem müzikleri :))
Aşk acısı çekmiyorum ama anlam veremediğim duygu var içimde.. Hayatımın aşkını buldum bunları dinleyip onu düşünüyorum :)) Bu arada uğruna öldüğüm bir gerizekalı vardı hatırlarsan şimdi Allah'ım ben buna mı aşık olmuşum diyorum.. :)) Allah'ın belası pislik. :)) Kısacası sevgilim için isteklerim:)) şarkı dinledikçe sevgilim aklıma geliyor çok seviyorum onu hayal falan kuruyorum bazen öyle işte gülümNiye acıklı şarkılara vurdun bakayım kendini hayırdır :) aşk acısı mı çekiyorsun dökül bakayım.. dertleşelim biraz
Bekliyorum margammKaç senedir dinliyorum kız ben bunları , ingilizce de var yollarım
Hayatının aşkı ile şuan birlikte misin..Aşk acısı çekmiyorum ama anlam veremediğim duygu var içimde.. Hayatımın aşkını buldum bunları dinleyip onu düşünüyorum :)) Bu arada uğruna öldüğüm bir gerizekalı vardı hatırlarsan şimdi Allah'ım ben buna mı aşık olmuşum diyorum.. :)) Allah'ın belası pislik. :)) Kısacası sevgilim için isteklerim:)) şarkı dinledikçe sevgilim aklıma geliyor çok seviyorum onu hayal falan kuruyorum bazen öyle işte gülüm
Evet şuan birlikteyim hayatımın aşkıyla :)) Çok haklısın valla geçmiş geçmişte kaldı artık :)Hayatının aşkı ile şuan birlikte misin..
Geçmişi fazla takmayacaksın kafaya ya , insanın yaşı ilerledikte düşünce yapısında büyük değişiklikler oluyor..