Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorgunum ablacim dinleniyorum oyle siteye bakiyorum :)İyiyim prenses marga sen nasılsın:)
marga benim yarışma birincim sensin ama bizimle uğraşarak emek verdin o kadar topik gezdin link bıraktın çok çalıştın azıcık dinlenme olsun sana emeğine sağlık hiç gerek olmayan şeyler yapılmış üzücü bir durum aklıma şey getirdi bu bazı insanlar sanal hayatla gerçeği ayıramıyor sanırım güzelim yarışma yine gitti bende bir ağız tadıyla sonuncu olamadım yaYorgunum ablacim dinleniyorum oyle siteye bakiyorum :)
İyi ediyosun prenses:)Yorgunum ablacim dinleniyorum oyle siteye bakiyorum :)
marga benim yarışma birincim sensin ama bizimle uğraşarak emek verdin o kadar topik gezdin link bıraktın çok çalıştın azıcık dinlenme olsun sana emeğine sağlık hiç gerek olmayan şeyler yapılmış üzücü bir durum aklıma şey getirdi bu bazı insanlar sanal hayatla gerçeği ayıramıyor sanırım güzelim yarışma yine gitti bende bir ağız tadıyla sonuncu olamadım ya
Kahve icmelim mi ablacim :)İyi ediyosun prenses:)
Oluur:).Bi bölünüp duran uykum var zaten onuda kk ya vereyim bu gece:)Kahve icmelim mi ablacim :)
emeğine sağlık diyelim ama biz ya ama sonuncu olmama ramak kalmıştı ya neyse artık başka sefere o zaman kadar 3 5 kilo daha vereyim bari benneyse ben yatmaya kaçıyorum görüşmek üzere margaBu yarismaya yarismacilar , bu sayfaya gelip oy verenler, butun kombinleri yorumlayanlar vs herkes emek verdi canim.
Canimiz sagolsun. Yine olsun yine en titiz sekilde ilgilenirim hepinizle..
Guldurdun beni kiz :)
Gorusuruz canim iyi gecelee tatli ruyalar :)emeğine sağlık diyelim ama biz ya ama sonuncu olmama ramak kalmıştı ya neyse artık başka sefere o zaman kadar 3 5 kilo daha vereyim bari benneyse ben yatmaya kaçıyorum görüşmek üzere marga
Niye yatip uyumuyorsun eziyet ediyorsun kendineeeOluur:).Bi bölünüp duran uykum var zaten onuda kk ya vereyim bu gece:)
hepimizKim birinci oldu canım?
Tebriklerhepimiz
Iyi geceler ablacimmBen çıkıyorum prensesler:)
Gece yatmadan sut ic :)misil.misil uyursunMargam işkence değil uykum bölünüyor:)her gece 3-4 kere uyanıyorum:)
Çok naziksin canım. Teşekkürler.neyse hadi ben birşey itiraf edeyim,ben bu yarışmada en çok 5 numarayı yani gadjo dilo i beğendim,kendim katılmamış olsam oyumu ona verirdim,ancak oy vermeden kim kime oy vermiş,kaç oy almışız göremediğim için ya 1 oyla kaybedersem diye kendime oy vermiştim
gadjo dilo favorimdin kuzum