En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Yorgunum ablacim dinleniyorum oyle siteye bakiyorum :)
marga benim yarışma birincim sensin ama bizimle uğraşarak emek verdin o kadar topik gezdin link bıraktın çok çalıştın azıcık dinlenme olsun sana emeğine sağlık:KK68: hiç gerek olmayan şeyler yapılmış üzücü bir durum aklıma şey getirdi bu bazı insanlar sanal hayatla gerçeği ayıramıyor sanırım güzelim yarışma yine gitti bende bir ağız tadıyla sonuncu olamadım ya :KK70:

Dionee Dionee yarışamda 6 numaraydım canım aceleye gelen bir kombindi zaten çok iddialı değildim de ağız tadıyla sonuncu olamadım bir yarışmaya katılayım eğleneyim demiştim bir geldim sonuçlara bakmaya topik kapanmış nasip değilmiş:KK70: bu arada senin kombin çok güzelmiş beğenmiştim seni:cool:

marga benim yarışma birincim sensin ama bizimle uğraşarak emek verdin o kadar topik gezdin link bıraktın çok çalıştın azıcık dinlenme olsun sana emeğine sağlık:KK68: hiç gerek olmayan şeyler yapılmış üzücü bir durum aklıma şey getirdi bu bazı insanlar sanal hayatla gerçeği ayıramıyor sanırım güzelim yarışma yine gitti bende bir ağız tadıyla sonuncu olamadım ya :KK70:

Bu yarismaya yarismacilar , bu sayfaya gelip oy verenler, butun kombinleri yorumlayanlar vs herkes emek verdi canim.

Canimiz sagolsun. Yine olsun yine en titiz sekilde ilgilenirim hepinizle..

Guldurdun beni kiz :)

Bu yarismaya yarismacilar , bu sayfaya gelip oy verenler, butun kombinleri yorumlayanlar vs herkes emek verdi canim.

Canimiz sagolsun. Yine olsun yine en titiz sekilde ilgilenirim hepinizle..

Guldurdun beni kiz :)
:KK60: emeğine sağlık diyelim ama biz:KK66: ya ama sonuncu olmama ramak kalmıştı ya neyse artık başka sefere o zaman kadar 3 5 kilo daha vereyim bari ben:KK70:neyse ben yatmaya kaçıyorum görüşmek üzere marga :KK60::KK60:

neyse hadi ben birşey itiraf edeyim,ben bu yarışmada en çok 5 numarayı yani gadjo dilo gadjo dilo i beğendim,kendim katılmamış olsam oyumu ona verirdim,ancak oy vermeden kim kime oy vermiş,kaç oy almışız göremediğim için ya 1 oyla kaybedersem diye kendime oy vermiştim:KK48:
gadjo dilo gadjo dilo favorimdin kuzum:KK19:
Çok naziksin canım. Teşekkürler. :KK50::KK19:

X