- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bekliycez tatlim bir sey kalmadi artikk yarim saat 15 dakikacik var nedir yarim saat hemen geceeeerAcilmadimii dahaaaaa.hadi 1 saatcikten bisey olmaz aciverr marga
senı alıntıladım muhabbet kafede gormuyomusunnnnnBekliycez tatlim bir sey kalmadi artikk yarim saat 15 dakikacik var nedir yarim saat hemen geceeeer
Yok beee o cimriden beklenmeyecek hareket onlarne valla mı bıt sampuanı mı yollamıs deli kızmargıss hadıı yaaa ac sunuuuu
Gordum ama ceval vermedim cunku bu aksam simdilik bu bolumle ilgilenmekteyimmm :)senı alıntıladım muhabbet kafede gormuyomusunnnnn
margoo ben yarısmayı goremıcem dısarı cıkıyorum .. optum sızııYok beee o cimriden beklenmeyecek hareket onlar
artık ben de senı gormem bakkkkGordum ama ceval vermedim cunku bu aksam simdilik bu bolumle ilgilenmekteyimmm :)
Tamam fistigimmmm gelinceee gorursunnnmargoo ben yarısmayı goremıcem dısarı cıkıyorum .. optum sızıı
Bekliycez tatlim bir sey kalmadi artikk yarim saat 15 dakikacik var nedir yarim saat hemen geceeeer
o harbiyi yakalıyım ben dur sen durrrrBana gecen kargo yollamis eve bit sampuani geldi
Uzerinde senin nickin ve benim.nickim vardi
Ne bunlar diye aradim @EnHarbiKiz i
Sizin icin deediiiii !!!