- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- Konu Sahibi Huy Meselesi
evet yaa ilk defa katıldım. nurellada bizi görecek miilk defa mı katıldın sen
biz alıştık bu heycanlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa ilk defa katıldım. nurellada bizi görecek miilk defa mı katıldın sen
Sen ilk katilmis.gibi hep heyecanlisinnn sendeki heyecani seviyorum ben yaaaaailk defa mı katıldın sen
ya marga ya marga yaaaaaaSen oyle san kuzum yaaaa daha simdi resim bekledigim duzenledigim insanlar var beklemeden olmazzzz :)
O kadar gun bekledik nasil gecti vakit anlamadkm ben yaaaa :)çok heyecanlı son saatlere gelmişiz hadi açılsın oylama topiği
tabı kız yorum yapcak gelıpevet yaa ilk defa katıldım. nurellada bizi görecek mi
senın yuzunden heycanlanıyom kızım ne var erken açsan saçlarından tutup sürüklerim seni ahanda böyleSen ilk katilmis.gibi hep heyecanlisinnn sendeki heyecani seviyorum ben yaaaaa
Basvuru saatine kadar bekleyelim sonra acicam isteee ne var hadi sen git sodaaa ic iftarda cok yemissindir sindir azcik hihtabı kız yorum yapcak gelıp
senın yuzunden heycanlanıyom kızım ne var erken açsan saçlarından tutup sürüklerim seni ahanda böyle
ama obenım aklımı çeldi ben yapmayalım dedim yazık ceylan gözlüme dedim olmaz didiBeni dovucez derken iyiydi oh olsun EnHarbiKiz ile sizeeeee
cok yemedım kıBasvuru saatine kadar bekleyelim sonra acicam isteee ne var hadi sen git sodaaa ic iftarda cok yemissindir sindir azcik hih
Mesajlasmalariniz elimdeee ona goreeeeama obenım aklımı çeldi ben yapmayalım dedim yazık ceylan gözlüme dedim olmaz didi
Isterimmm valla benim mideme oturdu yediklerim sesler geliyoo gurk murk diyeeeecok yemedım kı
ay evet ya bı soda ıcıyım
sende ıster mısın ceylan gozlum benım
Sen ceylan gozlum diyorsun cok uakin bir arkadasim da esek gozlu diyoooo gozlerim neye benziyor anlayamadimbak marga bıtanem canım ceylan gözlüm senin gibi çok güzell
kım dıyosana öyle benden baska kım sevıyo senın guzel gozlerınıSen ceylan gozlum diyorsun cok uakin bir arkadasim da esek gozlu diyoooo gozlerim neye benziyor anlayamadim
Harbi oltasi diyor ki senin gozlerinbbana benziyorkım dıyosana öyle benden baska kım sevıyo senın guzel gozlerını
senın gozlerın baska kımseye benzeyemezzzHarbi oltasi diyor ki senin gozlerinbbana benziyor
Bana gecen kargo yollamis eve bit sampuani geldisenın gozlerın baska kımseye benzeyemezzz
bitli harbiii
deli yaaabak marga bıtanem canım ceylan gözlüm senin gibi çok güzell
ne valla mı bıt sampuanı mı yollamıs deli kız margıss hadıı yaaa ac sunuuuuBana gecen kargo yollamis eve bit sampuani geldi
Uzerinde senin nickin ve benim.nickim vardi
Ne bunlar diye aradim EnHarbiKiz i
Sizin icin deediiiii !!!