- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Zar zor giriyormus pantolonlara...Yoo hiç olmuyo bana öyle şeyler
tolin e çok şaapma,iyice dötü başı kaybetmiş o. Istesede birakamaz seni malum şişko ya yerinden kıpırdayamiyo
Selam canimmSlm kizlarr
Zar zor giriyormus pantolonlara...
nasılsın margişSelam canimm
Kız Napiyon fıstıkımmmnasılsın margiş
namazımı kıldım geldımKız Napiyon fıstıkımmm
katıldın mı canımyarışmaya az kaldı şık hanımları merak ediyorum ve tabi oylamayı :)
bana da bugunmus gıbı geldı .. vakıt gecmıyo dmiben bugün oylama açılıyor sanıyordum, bi geldim yarınmış... üzüldüm ya.
aynen geçmiyor ya. bir daha katılırsam bu kadar erken katılmayacağım.bana da bugunmus gıbı geldı .. vakıt gecmıyo dmi
Bogaz agrisiyla ugrasiyorum diosum sen nasilsinn :)nasılsın margiş
Az kaldi yahu artik saatler kaldi desek daha dogruuu :)aynen geçmiyor ya. bir daha katılırsam bu kadar erken katılmayacağım.son günlere bırakayım ki böyle bekle bekle insan çile çekiyor.
Alintilamama gerek yok ki ne yazsam goruyorsun zaten hihalıntı yapmadan arkamdan atıp tutma len nıkotin
dun sana mı bulastırdım yoksa bende hastaydımBogaz agrisiyla ugrasiyorum diosum sen nasilsinn :)
son anda katılsanda ılkte katılsan aynı heycan oluyo emin ol canımaynen geçmiyor ya. bir daha katılırsam bu kadar erken katılmayacağım.son günlere bırakayım ki böyle bekle bekle insan çile çekiyor.
Soguk su iciyorum ondan oldu benim ki :/ sana da gecmis olsun canimmmm yarin ararim seniiidun sana mı bulastırdım yoksa bende hastaydımgecmıs olsunn havalara aldanmaa
Ben olsam acele etmem sona dogru katilirdim herhaldeeeeson anda katılsanda ılkte katılsan aynı heycan oluyo emin ol canım
ara benııSoguk su iciyorum ondan oldu benim ki :/ sana da gecmis olsun canimmmm yarin ararim seniii
ahhh seni merakla bekliyorumaynen geçmiyor ya. bir daha katılırsam bu kadar erken katılmayacağım.son günlere bırakayım ki böyle bekle bekle insan çile çekiyor.