En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Sana da masallah canim benim
Arada kestirmek iyi oluyor ya

Inan saclarimi zor toparladim cok kurumuslardi

Artik saclarima bir islem yapmadan duzlestirmeden falan nornal sekilde bir tarayip cikabiliyorumm
işte bu benim en büyük hayalim,yıka kurut ve çık:KK51:bir de sanırım katlı kestirmemek lazım,katlı kesim saçın şeklini muhafaza etmeyi güçleştiriyor,mesela benim saçlarım normalde dalgalı birde katlı kesim olduğunda kabarıyor:KK43:

bu arada aklımdayken okpeteye ne oldu haberin varmı?

işte bu benim en büyük hayalim,yıka kurut ve çık:KK51:bir de sanırım katlı kestirmemek lazım,katlı kesim saçın şeklini muhafaza etmeyi güçleştiriyor,mesela benim saçlarım normalde dalgalı birde katlı kesim olduğunda kabarıyor:KK43:

bu arada aklımdayken okpeteye ne oldu haberin varmı?
Evet canim cok kuru ve yipranmis halin var ise kesinlikle katli kesim kesin cozum bence..

Oky ablanin, uyelik iptali istedigini biliyorum.
Profil durumuna yazanlar da olmus :)

Evet canim cok kuru ve yipranmis halin var ise kesinlikle katli kesim kesin cozum bence..

Oky ablanin, uyelik iptali istedigini biliyorum.
Profil durumuna yazanlar da olmus :)
kız ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben katlı kesime no diyorum sen yes diyorsun:KK70:

iyide durup dururken niye öyle birşey istiyor ya üzüldüm:KK43:

kız ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben katlı kesime no diyorum sen yes diyorsun:KK70:

iyide durup dururken niye öyle birşey istiyor ya üzüldüm:KK43:

Bu konu hakkinda simdi net bir sey soyleyemiyorum. Bilgim fazla yok. Yalan yanlis konusmakta istemem canim. Yani benim bildigim bu : )

Netlige kavusan bir durum mu degil mi ne oldu ne bitti hic bir fikrim yok : )

Degilim degilimmm o toline soyle beni izlemegi biraksi

Kanka sana da oluyo mu..

Ben birinin nickine tikladigimda profil sayfasino tiklayacagim yerde goz ardi ete tikliyorum hep yanlislikla yaaaa :KK70:
Yoo hiç olmuyo bana öyle şeyler :KK70:

tolin tolin e çok şaapma,iyice dötü başı kaybetmiş o. Istesede birakamaz seni malum şişko ya yerinden kıpırdayamiyo :KK70:

X