- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nerden anladin ya seni seviyorum yazacaktimmHaydi soyleeee beni nasil sevdiginiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden anladin ya seni seviyorum yazacaktimmHaydi soyleeee beni nasil sevdiginiiii
işte bu benim en büyük hayalim,yıka kurut ve çıkbir de sanırım katlı kestirmemek lazım,katlı kesim saçın şeklini muhafaza etmeyi güçleştiriyor,mesela benim saçlarım normalde dalgalı birde katlı kesim olduğunda kabarıyorSana da masallah canim benim
Arada kestirmek iyi oluyor ya
Inan saclarimi zor toparladim cok kurumuslardi
Artik saclarima bir islem yapmadan duzlestirmeden falan nornal sekilde bir tarayip cikabiliyorumm
Evet canim cok kuru ve yipranmis halin var ise kesinlikle katli kesim kesin cozum bence..işte bu benim en büyük hayalim,yıka kurut ve çıkbir de sanırım katlı kestirmemek lazım,katlı kesim saçın şeklini muhafaza etmeyi güçleştiriyor,mesela benim saçlarım normalde dalgalı birde katlı kesim olduğunda kabarıyor
bu arada aklımdayken okpeteye ne oldu haberin varmı?
aynen aynen,bende çok olmasada arada gelip okuyorum,stressiz topikkızlar siz çok tatlısınız ,burası güzel stres yok burada siyasetteki gibidaha çok takılmak lazım
ne yapıyon kız sarı kafa,selam sabah yok mu kız,beni beni yamuğunu nasıl unutursunAsıl oltaci sensin. Bak nasil oltayi attin cektin beni
kız ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben katlı kesime no diyorum sen yes diyorsunEvet canim cok kuru ve yipranmis halin var ise kesinlikle katli kesim kesin cozum bence..
Oky ablanin, uyelik iptali istedigini biliyorum.
Profil durumuna yazanlar da olmus :)
kız ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben katlı kesime no diyorum sen yes diyorsun
iyide durup dururken niye öyle birşey istiyor ya üzüldüm
Kesime hayir demeee evet deeeeeeeekız ben ne diyorum sen ne diyorsun,ben katlı kesime no diyorum sen yes diyorsun
iyide durup dururken niye öyle birşey istiyor ya üzüldüm
yaaaaa iptal filan olmasınnn oky siz siyaset siyasetsiz oky olmazz.. margamm yok ona iptal miptal..Evet canim cok kuru ve yipranmis halin var ise kesinlikle katli kesim kesin cozum bence..
Oky ablanin, uyelik iptali istedigini biliyorum.
Profil durumuna yazanlar da olmus :)
napim ya deli margayla uğraşıyom sen napıyon yamıhım kim demiş unutmuşum diyee iftira ayolne yapıyon kız sarı kafa,selam sabah yok mu kız,beni beni yamuğunu nasıl unutursun
Niye adimi deliye cikariyorsunnnnnapim ya deli margayla uğraşıyom sen napıyon yamıhım kim demiş unutmuşum diyee iftira ayol
Bilemiyorum tatlim :/yaaaaa iptal filan olmasınnn oky siz siyaset siyasetsiz oky olmazz.. margamm yok ona iptal miptal..
e delisinNiye adimi deliye cikariyorsunnnn
Degilim degilimmm o toline soyle beni izlemegi biraksie delisin
Yoo hiç olmuyo bana öyle şeylerDegilim degilimmm o toline soyle beni izlemegi biraksi
Kanka sana da oluyo mu..
Ben birinin nickine tikladigimda profil sayfasino tiklayacagim yerde goz ardi ete tikliyorum hep yanlislikla yaaaa
lan jeniffer löpet gibi toton var utanmadan hala bana camur atıyon ha pis lanet şişko patatesYoo hiç olmuyo bana öyle şeyler
tolin e çok şaapma,iyice dötü başı kaybetmiş o. Istesede birakamaz seni malum şişko ya yerinden kıpırdayamiyo
nıye bırakcakmısım sen bırakDegilim degilimmm o toline soyle beni izlemegi biraksi
Kanka sana da oluyo mu..
Ben birinin nickine tikladigimda profil sayfasino tiklayacagim yerde goz ardi ete tikliyorum hep yanlislikla yaaaa
Sus konusma pis şişko git ip atla senlan jeniffer löpet gibi toton var utanmadan hala bana camur atıyon ha pis lanet şişko patates
keşke azda sen atlasanda o koca toton az bıraz eriseSus konusma pis şişko git ip atla sen