- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Valla ben bu konseptin anketini acarken daha cok heyecanli olurummm diye dusunuyorummmmvorderrsen de var mı dıcem de cok sanslısınn hepımızı goruyosunnn yaaa
bı sonrakı yarısmayı dusunmyee basladım bıleeeValla ben bu konseptin anketini acarken daha cok heyecanli olurummm diye dusunuyorummmm
Cunku cok guzel kombinler var :)
Katilmak isteyenler varsa bekliyorummmmm eglenceli olacak :)
Hahaha :) konsepti oylamanin sonuna dogru soylerizzz :) belirledikten sonraaabı sonrakı yarısmayı dusunmyee basladım bıleee
Gelen resimleri duzenleyecegim bende simdiii :)bı sonrakı yarısmayı dusunmyee basladım bıleee
Bir sonraki yarışma nin konsepti ne olacak margam bir ipucu versene belki ona katılırımValla ben bu konseptin anketini acarken daha cok heyecanli olurummm diye dusunuyorummmm
Cunku cok guzel kombinler var :)
Katilmak isteyenler varsa bekliyorummmmm eglenceli olacak :)
Valla bende oyalanmak adına takip edeyim dedim tutar mı dersen tutarBir sonraki yarışma nin konsepti ne olacak margam bir ipucu versene belki ona katılırım
Bu arada o diziyi ben de takip edeyim ya,yazlık bir dizim olsun
margacım bende katılmak isterdimde,bohem kıyafet hakkında tam bir fikir sahibi olamadım rezil olmak var işin ucundaEvet hanimlar var mi daha katilan.. :)
Aaaaa ask olsun ne rezili :) her parcalari ozenerek birlestirop kombin olusturuyorsunuz. Emek var sonucta..margacım bende katılmak isterdimde,bohem kıyafet hakkında tam bir fikir sahibi olamadım rezil olmak var işin ucunda
saol fıstık düşüneyim,kaçıyorum benAaaaa ask olsun ne rezili :) her parcalari ozenerek birlestirop kombin olusturuyorsunuz. Emek var sonucta..
Ben sana diyorum gel katil egleniriz aliskanlik yapar diyorum :)
Heyecani guzel oluyor :) davet var israrda var pesini birakmammmmmm
hayır seni görmesem inanıcam da,fıstık gibisin canım sen ve bence harikada bohem tarzı giyinirsinmargacım bende katılmak isterdimde,bohem kıyafet hakkında tam bir fikir sahibi olamadım rezil olmak var işin ucunda
Tamam canim dusuncelerini son 2 gune cok cok sigdir emiiiiii optumm gorusuruz ablacim :)saol fıstık düşüneyim,kaçıyorum ben
nasib güzelim,sen daha güzelsinhayır seni görmesem inanıcam da,fıstık gibisin canım sen ve bence harikada bohem tarzı giyinirsinkatılsana
abla deme kız lazım olurTamam canim dusuncelerini son 2 gune cok cok sigdir emiiiiii optumm gorusuruz ablacim :)
Hay parmaklarini opeyim ya..hayır seni görmesem inanıcam da,fıstık gibisin canım sen ve bence harikada bohem tarzı giyinirsinkatılsana
tamam güzellikTamam canim dusuncelerini son 2 gune cok cok sigdir emiiiiii optumm gorusuruz ablacim :)
Ya bende oyle bir huy var abla demezsem yapamam bazilarina diyince bozuluyor dememek icin zor tutuyorummm yamuk ablam benimmmmabla deme kız lazım olur
ayyy crypticnasib güzelim,sen daha güzelsin
kesinlikle harika bir tarzı var,ne yapalım edelim yarışmaya ikna edelimHay parmaklarini opeyim ya..
Dimi , ne guzel tarzi var . Rezil olmaktan. bahsediyor birdeeee
Ben edemedimmayyy crypticcansın sen ya
kesinlikle harika bir tarzı var,ne yapalım edelim yarışmaya ikna edelim
ne dedin sen,ne dedin senYa bende oyle bir huy var abla demezsem yapamam bazilarina diyince bozuluyor dememek icin zor tutuyorummm yamuk ablam benimmmm