En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Valla ben bu konseptin anketini acarken daha cok heyecanli olurummm diye dusunuyorummmm

Cunku cok guzel kombinler var :)

Katilmak isteyenler varsa bekliyorummmmm eglenceli olacak :)
Bir sonraki yarışma nin konsepti ne olacak margam bir ipucu versene belki ona katılırım

Bu arada o diziyi ben de takip edeyim ya,yazlık bir dizim olsun

Son düzenleme:
Bir sonraki yarışma nin konsepti ne olacak margam bir ipucu versene belki ona katılırım

Bu arada o diziyi ben de takip edeyim ya,yazlık bir dizim olsun
Valla bende oyalanmak adına takip edeyim dedim tutar mı dersen tutar

Daha konuşulmadı canım , oylama bitiminde belli oluyor :)

Aklımda bir kaç bir şey var, sizlerinde fikirlerini alacağız her zaman ki gibi :)

margacım bende katılmak isterdimde,bohem kıyafet hakkında tam bir fikir sahibi olamadım rezil olmak var işin ucunda
Aaaaa ask olsun ne rezili :) her parcalari ozenerek birlestirop kombin olusturuyorsunuz. Emek var sonucta..

Ben sana diyorum gel katil egleniriz aliskanlik yapar diyorum :)

Heyecani guzel oluyor :) davet var israrda var pesini birakmammmmmm

Aaaaa ask olsun ne rezili :) her parcalari ozenerek birlestirop kombin olusturuyorsunuz. Emek var sonucta..

Ben sana diyorum gel katil egleniriz aliskanlik yapar diyorum :)

Heyecani guzel oluyor :) davet var israrda var pesini birakmammmmmm
saol fıstık düşüneyim,kaçıyorum ben

Ya bende oyle bir huy var abla demezsem yapamam bazilarina diyince bozuluyor dememek icin zor tutuyorummm yamuk ablam benimmmm
ne dedin sen,ne dedin senbak sevda demirele bağlarım kendimi
yok kız abla de,yamuk de ne dersen de ben hiç aldırmam,bir gazoz vereyimmi serinlersin derdim deş imdi ramazan dolayasiyle kapalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…