En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

ne dedin sen,ne dedin sen:KK67:bak sevda demirele bağladım kendimi:KK70:
yok kız abla de,yamuk de ne dersen de ben hiç aldırmam,bir gazoz vereyimmi serinlersin derdim deş imdi ramazan dolayasiyle kapalıyım:KK53:
Ahanda dondum yanagimiiii vurrrr sende vuuurrr o tosun yanaklarimaaaa :KK70:

Guzeller guzeliii taş gibi ablamsin sen masallah

Acalim bir gazoz serinlerizzz

oyyy maşaallah benim kuzuma,zaten çok güzellerdi margam saçların,boşuna mı sana ben ipek saçlı margam diyorum:nazar:
Sana da masallah canim benim
Arada kestirmek iyi oluyor ya

Inan saclarimi zor toparladim cok kurumuslardi

Artik saclarima bir islem yapmadan duzlestirmeden falan nornal sekilde bir tarayip cikabiliyorumm

ne dedin sen,ne dedin sen:KK67:bak sevda demirele bağlarım kendimi:KK70:
yok kız abla de,yamuk de ne dersen de ben hiç aldırmam,bir gazoz vereyimmi serinlersin derdim deş imdi ramazan dolayasiyle kapalıyım:KK53:
:KK48::KK48::KK48:kızlar siz çok tatlısınız ,burası güzel stres yok burada siyasetteki gibi:KK53:daha çok takılmak lazım:KK60:

Sana da masallah canim benim
Arada kestirmek iyi oluyor ya

Inan saclarimi zor toparladim cok kurumuslardi

Artik saclarima bir islem yapmadan duzlestirmeden falan nornal sekilde bir tarayip cikabiliyorumm
benim görümcemin saçları odun gibi oldu maşa kullanmaktan,bende heveslenip almıştım,zaten boya kurutuyor,bir defa kullandım görümcenin saçlarını görünce vazgeçtim kullanmaktan:KK53:

benim görümcemin saçları odun gibi oldu maşa kullanmaktan,bende heveslenip almıştım,zaten boya kurutuyor,bir defa kullandım görümcenin saçlarını görünce vazgeçtim kullanmaktan:KK53:
Saci ozellikle bu yaz aylarinda dinlendirmem gerekiyor bence..

Kisin hafi neyse yagmurdu falan islaniuor sac.

Ama yazi gunes bile yapis yapis edip.kurumasina sebep oluyor..

E haliyla duzlestirdikce kup kuru oluyor

O yuzden ben bahar ayinda her sene kestiririm.
Bir ay nemlendirme bakimi yapar biraz saclarimi kendi haline birakirim inan ki bir ay bile surme saclarin toparlaniyor

Kizsam demiycen sanki :KK70:

Bilmiyorum canm ses kesildi anlamadik. Aamaannn kim bilir kim kimin tavuguna kışt dedi de kavga ettiler :KK70:
Nerde yasiyorsun kiz :KK70: bizim orda ben arkadasin evine giderken yemek goturuyorum kumesteki hayvanlara o geldi aklimaaaa..

Keci var kopem var tavuk var civciv var kus var

Bir gun kopek dibimde bir bitti bi havluyor ki anlatamam.

Korkudan kimildayamadimmm

Nerde yasiyorsun kiz :KK70: bizim orda ben arkadasin evine giderken yemek goturuyorum kumesteki hayvanlara o geldi aklimaaaa..

Keci var kopem var tavuk var civciv var kus var

Bir gun kopek dibimde bir bitti bi havluyor ki anlatamam.

Korkudan kimildayamadimmm
Lafın gelişi tavuk dedim kız,mahallede tavuk besleyen yok yani :KK70: her taraf apartman zaten beslenecek yer de yok.

Köpek havlayinca bende korkuyorum yaa aniden yüksek sesle oluyo ya insan bi ürküyo

X