- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- Konu Sahibi Huy Meselesi
@cryptic bak marga sana diyorBen edemedimm bak sonra gelcekler buraya diyecekler ki niye katilmamisim keske katilsaydim
O yuzden icinizde kalmasin katilin yahuuuuu sans bu ya tutarsaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@cryptic bak marga sana diyorBen edemedimm bak sonra gelcekler buraya diyecekler ki niye katilmamisim keske katilsaydim
O yuzden icinizde kalmasin katilin yahuuuuu sans bu ya tutarsaaaa
Ahanda dondum yanagimiiii vurrrr sende vuuurrr o tosun yanaklarimaaaane dedin sen,ne dedin senbak sevda demirele bağladım kendimi
yok kız abla de,yamuk de ne dersen de ben hiç aldırmam,bir gazoz vereyimmi serinlersin derdim deş imdi ramazan dolayasiyle kapalıyım
Oyle bisi yazmissam saclarimi kes@cryptic bak marga sana diyor
oyyy kuzuuum kıyamam ben senin ipek saçlarınagerçi sen kestirdin mi saçlarını ben öyle hatırlıyorumOyle bisi yazmissam saclarimi kes
Kestirdim veeee uzadilaaaar :) simdi uzun ve kiriksiz saclarim varoyyy kuzuuum kıyamam ben senin ipek saçlarınagerçi sen kestirdin mi saçlarını ben öyle hatırlıyorum
oyyy maşaallah benim kuzuma,zaten çok güzellerdi margam saçların,boşuna mı sana ben ipek saçlı margam diyorumKestirdim veeee uzadilaaaar :) simdi uzun ve kiriksiz saclarim var
Bir ay sacima duzlestiri surmedim yaglar surdum nemlendirdimmmmm uzadilar valla :)
Sana da masallah canim benimoyyy maşaallah benim kuzuma,zaten çok güzellerdi margam saçların,boşuna mı sana ben ipek saçlı margam diyorum
kızlar siz çok tatlısınız ,burası güzel stres yok burada siyasetteki gibidaha çok takılmak lazımne dedin sen,ne dedin senbak sevda demirele bağlarım kendimi
yok kız abla de,yamuk de ne dersen de ben hiç aldırmam,bir gazoz vereyimmi serinlersin derdim deş imdi ramazan dolayasiyle kapalıyım
Asıl oltaci sensin. Bak nasil oltayi attin cektin beniEnHarbiKiz oltaci gel burayaaa
benim görümcemin saçları odun gibi oldu maşa kullanmaktan,bende heveslenip almıştım,zaten boya kurutuyor,bir defa kullandım görümcenin saçlarını görünce vazgeçtim kullanmaktanSana da masallah canim benim
Arada kestirmek iyi oluyor ya
Inan saclarimi zor toparladim cok kurumuslardi
Artik saclarima bir islem yapmadan duzlestirmeden falan nornal sekilde bir tarayip cikabiliyorumm
Haha yaaaa ben cok sevdim ama kizmiyorsun dimi sana oltaci deme mi..Asıl oltaci sensin. Bak nasil oltayi attin cektin beni
Saci ozellikle bu yaz aylarinda dinlendirmem gerekiyor bence..benim görümcemin saçları odun gibi oldu maşa kullanmaktan,bende heveslenip almıştım,zaten boya kurutuyor,bir defa kullandım görümcenin saçlarını görünce vazgeçtim kullanmaktan
Kizsam demiycen sankiHaha yaaaa ben cok sevdim ama kizmiyorsun dimi sana oltaci deme mi..
Neden cikmis kavga
Nerde yasiyorsun kiz bizim orda ben arkadasin evine giderken yemek goturuyorum kumesteki hayvanlara o geldi aklimaaaa..Kizsam demiycen sanki
Bilmiyorum canm ses kesildi anlamadik. Aamaannn kim bilir kim kimin tavuguna kışt dedi de kavga ettiler
Kizsan da derim kizmasan da derim hep deeimnKizsam demiycen sanki
Bilmiyorum canm ses kesildi anlamadik. Aamaannn kim bilir kim kimin tavuguna kışt dedi de kavga ettiler
Lafın gelişi tavuk dedim kız,mahallede tavuk besleyen yok yani her taraf apartman zaten beslenecek yer de yok.Nerde yasiyorsun kiz bizim orda ben arkadasin evine giderken yemek goturuyorum kumesteki hayvanlara o geldi aklimaaaa..
Keci var kopem var tavuk var civciv var kus var
Bir gun kopek dibimde bir bitti bi havluyor ki anlatamam.
Korkudan kimildayamadimmm
Deli yaaKizsan da derim kizmasan da derim hep deeimn
Sana bisi diyim miiiiDeli yaa
Haydi soyleeee beni nasil sevdiginiiiiSana bisi diyim miiii