En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

her şeyin light ürünü. süt peynir yoğurt. yumurta rahat yerim. mesela iki hafta önce iki tane minik ekmeklerden aldım, iki tanesi bir tane gibi geliyor. dilimleyip buzluğa atıyorum.daha bitmedi düşün ekmek o kadar az yeniyor. kızartma hiçbir şey yok. sebze et tavuk ızgara veya fırın, mesela mercimek çorbası yağsız falan. balıktan çekinmem. bakliyatlar da ekmeksiz. pirinç hiç yok. patates mümkün oldukça yok. dıdının dıdısı yani öyle. :KK51: sebze sınırsız yerim mesela akşamları domates soğan minicik doğrayıp sirke ekleyip yiyorum. yarım kilo domates yiyebilirim bir salatada, kalorisi çok düşük diye. :KK53:
ama kızartmaydı, yemeğin suyuna ekmeği banıp banıp yemelerdi çok eskide kaldı. başlarda çok eksik geliyordu ama alıştım. zaten çayda kahvede şekeri bırakalı 2-3 yıl olmuştu.
Bende ekmek haric birde yagli kizartmalar haric ne bulursam yiyorum valla :)

Aynen yaaaa ezgi birinci oldu. Coh uzuldum :KK43:
ya en azından son ikiye kalsaymış şilanın tarzı falan yoktu bence bende üzüldüm hiç adil değil:KK43: geçen sezonda birinci olan kız adıneydi ya oda hiç haketmemişti mıy mıy 1. oldu ha kim oy veriyor bunlara:KK70::KK70:

Tenhalarda bulusalim harbisimmmm :)
harbiyi kaçırdım marga kurtardım kendimi aklın varsa kaç:KK70::KK70:bak sanada seksüü bakışlar atabilüüü:KK30::KK70::KK70:

Nasilsin abicim :)
Laaannn:KK67:

seni mı kırcaz bebek:KK70::KK70:
maxresdefault.jpg

Baaayyyyy:KK3::KK70:

ya en azından son ikiye kalsaymış şilanın tarzı falan yoktu bence bende üzüldüm hiç adil değil:KK43: geçen sezonda birinci olan kız adıneydi ya oda hiç haketmemişti mıy mıy 1. oldu ha kim oy veriyor bunlara:KK70::KK70:

harbiyi kaçırdım marga kurtardım kendimi aklın varsa kaç:KK70::KK70:bak sanada seksüü bakışlar atabilüüü:KK30::KK70::KK70:

O bakar ama ben gormek istersem gorurum :KK70:

Ay evet bende gıcık oldum. Kesin gulsah olur diyodum:KK12:

Buluşalım bebeğimmmm:KK8: deadline deadline bana abi dedi marga:KK61:
bak bebek dedim sana küsme:KK70::KK70:arkadaş kalalım mı kanka olalım biz:KK70::KK70:

gülsah o kadar şaşırdı kı gıderken ayagı takıldı :KK70: iticilikten kaybettı.
ya gördüm bugün izledim şoka girdi ilk ikide görüyordu kendini o da bencede biraz sempatik olabilseydi 1. olurdu tarzı vardı çünkü:KK50:

X