- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Onlar çok zararlı,kiloda yaparBaşka birşey isteyebilirsinPattes isterim yanina da sosisssasss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar çok zararlı,kiloda yaparBaşka birşey isteyebilirsinPattes isterim yanina da sosisssasss
şşşş yönetim kararı o yonetım kararına gulunmez ayıpay bu ne demek
ben de oy vermedim daha yorumlamalara ne zaman başlıyoruz
a olmadı simdi siskolar olarak ölek mi yazık bize eşit dagiliriz dur birazimiz sola geçsindikkat dikkat yönetim kararı !topikte çok fazla şişko tespit edilmiştir topik sağa dogru cekmektedir bu sebeple şişkoların hepsi topıgı terketsin
Sensin siskoooooo ipci tolindikkat dikkat yönetim kararı !topikte çok fazla şişko tespit edilmiştir topik sağa dogru cekmektedir bu sebeple şişkoların hepsi topıgı terketsin
ben sıze soylemedım aslında asıl sıskolar bılerek üzerlerine alınmadılar kazenı arayımda banlasın onlarıa olmadı simdi siskolar olarak ölek mi yazık bize eşit dagiliriz dur birazimiz sola geçsin
Ayy hadi yorumlayin okumasi cok zevkli oluyorrr
ahanda sonunda ustune alınmışSensin siskoooooo ipci tolin
Dionee bu kizin yasadigi yerde feci indirimli urunler var bana anlatiyor bazen ben niye orda yasamiyorum diyorumm
Dioneyle ayni yerde yasamak var
Ben ankaradayim guya bi de koskoca ankarada
ankaraya da tercih yaptımm
gelirsem birlikte alısverıs yaparız
Bir gidiyor o kadat ucuza seyler buluyor ki hemde unlu markalarin
Parayi alip gideceksin onun yaninaaa
Nerde yasiyoki gidelim hemen.indirim candir
Nereye gittigini hatirlamiyorum ama bikiniler harikaydi onu hatirliyorum gelince soyler
Dionee kuzum bikinileri nerden aldin soyler misin
Ahanda etiketledim gelince gorur
Benimde pikini almam lazim yeaaa
Tatlım kotonda harika bikini ve bikini üstleri var kimonolar bustiyerler bayildimm git bi bak derim
Ben mavi hastasiyim 40 tl ye bikini etegi aldim gecende 80 liradan indirime girmis diger odada bavulumun icinde.
Sana yarin atayim resmini bem boyle etek gormedim
Giymeye kiyamam yaaa
napıyosun tolın buralardaa ..ahanda sonunda ustune alınmış
mıkserlık yapıyom napayım sen napıyonnapıyosun tolın buralardaa ..
oha mune burdamı toliş kacarMune ablacım pek bı masraflısınn cayın fındıklı kurabıyelerın hazırr
kreman olayım cırp benı tolin seni gözetliyorummıkserlık yapıyom napayım sen napıyon
kek yapayım senden olarmıkreman olayım cırp benı tolin seni gözetliyorum
Sabitlerde canim :)oylama topigini iyi saklamissin marga zor buldum
Boylesi bencede guzel oldu :)Oy vermeden sonuçların gözükmemesini çok adil buldum. oylardan etkilenip oy verme daha az olur.
Hangi resim hangi üye çok merak ediyorum.
17nin dudaklara ben de bayıldım. Sırf dudaklara oy verilir Huy Meselesi niye gizlemedin o güzel dudakları