dayanamicam yorum yapicam
1 numara hatların çok güzel göbeğine bayıldım. balık etlisin maş
2 numara kimononla renk uyumun harika favorilerim arasında
3 numara pantolonun klasik mi kaçmış ben mi göremedim anlayamadım
4 numara saçlar adeta rapunzel tacınıda beğendim ama düğünden kaçmış gibi olmuşsun heryer beyaz
5 numara kot pantolonlunla yeleğin harika görünüyor sevdim fizikte on numero yalnız
6 numara elbise kilolu göstermiş seni biraz kırışık ve karışık..onun dışında tiril tiril olması güzel
7 numaranın şapkasına bayıldım heryere gider o şapka özellikle plajda bikininin üzerinde hayal ediyorumda çok trend.
8 numaranın kot şortu kısa ve dar dursa da tişörtüünün püskülleri durumu kurtarmış bohemliğe yakın
9 numara biraz karışık ama çizme ve şal bohem tarzın olmazsa olmazlarından
10 numarayı boheme yakın bulamadım ama renk uyumu güzel bordoyu yakıştırmış kendine
11 numara saçları ve eteği yakıyo favorilerim arasında
12 numara retro yarışması olursa ona katılmasını tavsiye ederim o gözlüklerle ama tuniğinin rengi hoş yinede göz yormuyor kombini sevilesi var
13 numara çok can yakar ben size diyim. işvesi tee burdan belli hatunun pançosu ve kolyesine bayıldım
14 numarada biraz retro olmuş renklerin canlılığı beni benden aldı bohemden uzak retroya yakın olsada hanfendinin zerafeti benden kanaat notu aldı
15 numara ayakkabı ve pantolon hoş ama bohem bi yan göremedim bluzun şık duruyor ayrıca
16 numaranın ayakkabıları ve püskülleri aynı renk ve bence çok tatlı duruyor dizindeki minik yırtıkların içinden görünen tenin bonibon şekeri gibi adeta senide sevdim
17 nuaranın da kot şortu çok güzel ama oha da nesi 150 lira el kadar şeye verilmez ki çoluk çocuk aç gezer valla bilekliklerin güzel bu arada sevdim