- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Neeeeeyyy cicekli salvar konsepti miiiSencee
Bu çiçek başka ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neeeeeyyy cicekli salvar konsepti miiiSencee
Bu çiçek başka ama
Başka katılım olur mu bilmiyorum
Pesini birakmadim nevom ama bu konseptte hali yoktu norveclininhayır nevrestecim :) ramazan dolayısıyla kapalıyız
dermanım yoktu pek
elbet iyide ama yarışmada bu kadar katılım yok margam ve daha ilk günn.. bu şu demek kadınlarımızın elbise kıyafet daha ilgisini çekiyor.. üşeniyorlar oy atmayaa..gerçi kurabiye yarışmasında çok katılım vardı çünkü resimliydi..Olur canim daha yeni baslamadi hem yemek yarismasi.
Ayrica yemek yarismasinin da katilimlari cok iyi
Dimi Nevreste 'm
Pesini birakmadim nevom ama bu konseptte hali yoktu norveclinin
Nevo bizi parcalarsa gorursunYerim seni varya,yok vaxgeçtim ısırırımm
elbet iyide ama yarışmada bu kadar katılım yok margam ve daha ilk günn.. bu şu demek kadınlarımızın elbise kıyafet daha ilgisini çekiyor.. üşeniyorlar oy atmayaa..gerçi kurabiye yarışmasında çok katılım vardı çünkü resimliydi..
Kiz ben bugun evi bastan asagiya temizledim banyo klozet vs camasir suyu doktum 3 posta camasir astim bir kac parca utu yaptimm bulasiklari bosalt tekrar at derken gecti vakit valla.eve gidiyorum akşam oluyor
akşam çekilcek vakit yok olsada berbat fotolar oluyo iç mekanda
gecen ilk kez dış mekanda çektim 3. oldum mesela D:
aynenn resimli ve oy görünmeyince millet gönül rahatlığıyla oyunu atıyor çünkü kurabiye kategorisinde gördük bunuBak o konuda kesinlikle resimli anket olmali.
O zamanda kim kime oy atmis gorunmuyor ama resimli olunca daha iyi olur
senin meslek nedir bacııeve gidiyorum akşam oluyor
akşam çekilcek vakit yok olsada berbat fotolar oluyo iç mekanda
gecen ilk kez dış mekanda çektim 3. oldum mesela D:
dikkat et kuzum kendine çamaşır suyu ile çalışırkenKiz ben bugun evi bastan asagiya temizledim banyo klozet vs camasir suyu doktum 3 posta camasir astim bir kac parca utu yaptimm bulasiklari bosalt tekrar at derken gecti vakit valla.
Biraz dinlenip dusa kacicam :)
Dis mekan iyi geldi demek sana haha
mühendis kakaocumsenin meslek nedir bacıı
O zamanda hile yapan cok oluraynenn resimli ve oy görünmeyince millet gönül rahatlığıyla oyunu atıyor çünkü kurabiye kategorisinde gördük bunu
dikkat et kuzum kendine çamaşır suyu ile çalışırken
hadi bakalım
dikkat et bogazı tahriş ediyor :SBi ara gozlerim mozlerim gitmisti kokudan hala yaniyor gozum
Bu yarışmanın oylaması kolay oluyor iki sayfa baktıktan sonra oy veriyoruzOlur canim daha yeni baslamadi hem yemek yarismasi.
Ayrica yemek yarismasinin da katilimlari cok iyi
Dimi Nevreste 'm
Aman heeee gecen ki yarismada kendime oy attim diyip yarimaya katildim demeyin benden soylemesiiikime oy versem karar veremedim ya ondan sesimde çıkmıyor kendime mi oy atsam acep bu arada not düşüyorum kendime oy atmayı kendim etik bulmuyorum Huy Meselesi yanlış anlama durduk durmadık yerde atma beni yarışmadan sonunculardan derece yapmam lazım ben bir inceleyip geleyim tekrar kolay gelsin herkese
bu arada yarışmaya katılan herkesin emeğine sağlık
Canım yine ilk mesajda resim ekleniyor ama detaylar incelenmeden oy verilmiyorelbet iyide ama yarışmada bu kadar katılım yok margam ve daha ilk günn.. bu şu demek kadınlarımızın elbise kıyafet daha ilgisini çekiyor.. üşeniyorlar oy atmayaa..gerçi kurabiye yarışmasında çok katılım vardı çünkü resimliydi..
Nevo bizi parcalarsa gorursun