En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Margimmm nolduuuu
3 olduda. 3 le açamam.
okyimmm bence bundan sonra sen belirle temalari

Katilacak kiside oy veriyor katilmayacak kiside..

En iyisi sen yine fikir al tema fikirleri sonrada sen belirle. Yazik o kadar emege ya..

Ne kadar guzel isler yapmislar makyaj yarismasina katilan arkadaslarimiz..

Bir kac kisi katilalim da iptal olmasin yarismaa kizlar

okyimmm bence bundan sonra sen belirle temalari

Katilacak kiside oy veriyor katilmayacak kiside..

En iyisi sen yine fikir al tema fikirleri sonrada sen belirle. Yazik o kadar emege ya..

Ne kadar guzel isler yapmislar makyaj yarismasina katilan arkadaslarimiz..

Bir kac kisi katilalim da iptal olmasin yarismaa kizlar
aynen. bundan sonra öyle.
kimsede kalkıp neden bana sormadın demesin. sorduk. buyrun sonuç.
yazık o kadar güzel şeyler yapmışlarki. hoş bakalım onada katılınacakmı. nedense güzellik bölümüne rağbet yok

aynen. bundan sonra öyle.
kimsede kalkıp neden bana sormadın demesin. sorduk. buyrun sonuç.
yazık o kadar güzel şeyler yapmışlarki. hoş bakalım onada katılınacakmı. nedense güzellik bölümüne rağbet yok

Olur olur merak etme.
Ama boyle zor temalar olursa olmaz okyim.

Kesinlikle kendin belirle.

Bir de sey yapabilirsin bence, bence bu yarismaya bu temayla baslanmak yerine daha kolay bir makyajla baslanmaliydi.

Ve boylelikle uyeler yarismayi tanimis olur katilmak isterlerdi.

Mesela ne olabilirdi..

Makyaj yarismasi - eyeliner & rimel teknikleri.
Makyaj yarismasi - beyaz -gri-siyah goz fari surme teknikleri
Makyaj yarismasi - Mavi goz kalemi. Yani mavi renkngoz kalemini.en guzel sekilde gozune uygulayan nasil uygulamis gorcektik.

Yada ne bileyim iste siyah beyaz gri farlari en iyi sekilde uygulayani sececektik.

Valla ben oyle makyaj temalarinin turunu falan bilmem anlamam bana cok yabanci geliyor :/ bize gelen katilacaklara da geliyordur..

Tabi karar senin ablamm bundan sonra olursa yarisma iyi isler cikacagina inaniyorum ben.

Olur olur merak etme.
Ama boyle zor temalar olursa olmaz okyim.

Kesinlikle kendin belirle.

Bir de sey yapabilirsin bence, bence bu yarismaya bu temayla baslanmak yerine daha kolay bir makyajla baslanmaliydi.

Ve boylelikle uyeler yarismayi tanimis olur katilmak isterlerdi.

Mesela ne olabilirdi..

Makyaj yarismasi - eyeliner & rimel teknikleri.
Makyaj yarismasi - beyaz -gri-siyah goz fari surme teknikleri
Makyaj yarismasi - Mavi goz kalemi. Yani mavi renkngoz kalemini.en guzel sekilde gozune uygulayan nasil uygulamis gorcektik.

Yada ne bileyim iste siyah beyaz gri farlari en iyi sekilde uygulayani sececektik.

Valla ben oyle makyaj temalarinin turunu falan bilmem anlamam bana cok yabanci geliyor :/ bize gelen katilacaklara da geliyordur..

Tabi karar senin ablamm bundan sonra olursa yarisma iyi isler cikacagina inaniyorum ben.
aklımda dudak makyajı var. ruju sür çık :) güzel dudaklı kazansın:)

nıkın cok guzel .. bunu daha once soyleyen olmus muydu kucuk hanım :KK48:
ay o kendi nickinizin tatlılığı bide avatarınızıın zarifliği efenim :p nick konusunda illginçin biraz yaa 7 yıl sözlükte yazardlık yaptım itüde ordaki nickim bir umuttır yaşatan insanı aldım elime sazı idi ( ne kadar kısa dimi ) neyse efenim bu nicki de kayıt esnasında radyoda ne çalışyosa aynen bilgisayara yazdım geçti bulutuszluk özleminin sözlerimi geri alamam şarkısı yan,i :KK66:

senin nickinin hikayesi ne

ay o kendi nickinizin tatlılığı bide avatarınızıın zarifliği efenim :p nick konusunda illginçin biraz yaa 7 yıl sözlükte yazardlık yaptım itüde ordaki nickim bir umuttır yaşatan insanı aldım elime sazı idi ( ne kadar kısa dimi ) neyse efenim bu nicki de kayıt esnasında radyoda ne çalışyosa aynen bilgisayara yazdım geçti bulutuszluk özleminin sözlerimi geri alamam şarkısı yan,i :KK66:

senin nickinin hikayesi ne
benımkı mıtolojık canım :KK48: evet cok kısaymıs yaratıcı ama o_O

X