- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Orasi oyle tabi mesela benim aklimda yemek kaliyo goruntusu ama adi yok oy verirken geriye donuyorum..Bu yarışmanın oylaması kolay oluyor iki sayfa baktıktan sonra oy veriyoruz
Yemek yarışmasında en az 10 konuyu tek tek incelemek gerekiyor.
Birde ilgi meselesiHer şekilde oylamayı yapıyor ve sonuca ulaşıyoruz
Nefes alip veriyorum huh bir kiiidikkat et bogazı tahriş ediyor :S
Nevos beni dovceeeekBen sıyırımda sen ne yapacak kaç hemen kaççç
sen hangisisin acep:)[/QUOTE]Yihuuu :)) bide herkese yazip bana verip veristiyomussun :) nerden dedim demim aman haha simdiden eline saglik :))
hehesen hangisisin acep:)
Canım uzun zamandır ilk mesajda resim ve konu linkleri yayınlanıyorOrasi oyle tabi mesela benim aklimda yemek kaliyo goruntusu ama adi yok oy verirken geriye donuyorum..
Olmadi soyle yapsaniz ablacim
Yine yemek isimleri ankette olsa
Sonra sen tek mesajda sunum resimlerini tek sayfada yayinlasan anlatimlari olmadna bari ona bakip oy atardik
Belki de oluyor boyleee haberim yok
bende ondan dedim zaten baktım uçmayım birdenAman heeee gecen ki yarismada kendime oy attim diyip yarimaya katildim demeyinbenden soylemesiii
Kurtaramam sizi
Sizde ayri konu acilmiyor konu icinde anket olusuyor dimiiCanım uzun zamandır ilk mesajda resim ve konu linkleri yayınlanıyor
Tek tek incelemek gerekiyor.Burda oylama kolay 2 dakika incele 2 saniyede oyunu ver
Her yarismacidan resim alirken gozum kapali aliyorummmbende ondan dedim zaten baktım uçmayım birdenneyse marga neden söylemedin çok iddialı arkadaşlar var yarışmada kime oy versem bilemedim sonra oy kullancam ben karar verdim
:)Elimizden geldigince bohemlestirmeye calistik oldugu kadar artik :)
şimdi ramazan sofraları var ve bir tarif oylama zamanı gelince isimleri var görüntü yok haydee sayfayı arayıp buluyoruz hem resimleri hem tarifi görüyoruz sonra gelip oyumuzu kullanıyoruzz.. işte o tarif olan ve resimli olan sayfa neden oylanmaıyor millet hem görür görsellik olarak hemde tarifi incelerr.. ayy neyse kaçtım benn nevreste bi zumbuk vurmadan ama napam kıskandım bu kategoriye yapılan oylamayıı..Orasi oyle tabi mesela benim aklimda yemek kaliyo goruntusu ama adi yok oy verirken geriye donuyorum..
Olmadi soyle yapsaniz ablacim
Yine yemek isimleri ankette olsa
Sonra sen tek mesajda sunum resimlerini tek sayfada yayinlasan anlatimlari olmadna bari ona bakip oy atardik
Belki de oluyor boyleee haberim yok
Her yarismacidan resim alirken gozum kapali aliyorummmhani ilk onu gormuscesine haha
Nevos beni dovceeeek
Kurtar beniii
ben hiç üşenmiyorum emeğe saygı geçen yarışmada her yemeği tek tek okudum inceledim günlere böldüm ona göre oy attım çok adil kullandım oyumu görmüşken söyleyeyimBu yarışmanın oylaması kolay oluyor iki sayfa baktıktan sonra oy veriyoruz
Yemek yarışmasında en az 10 konuyu tek tek incelemek gerekiyor.
Birde ilgi meselesiHer şekilde oylamayı yapıyor ve sonuca ulaşıyoruz
Evet canımSizde ayri konu acilmiyor konu icinde anket olusuyor dimii
Çok tesekkür ederizben hiç üşenmiyorum emeğe saygı geçen yarışmada her yemeği tek tek okudum inceledim günlere böldüm ona göre oy attım çok adil kullandım oyumu görmüşken söyleyeyimtatlı kurabiye kek katagorisi tekrar olursa onu bekliyorum benim ilgi alanım onlara katılabilirim inşallah birdaha olur yakın zamanda
Canım uzun zamandır ilk mesajda resimler ve linkleri var zaten aramaya gerek yok kişimdi ramazan sofraları var ve bir tarif oylama zamanı gelince isimleri var görüntü yok haydee sayfayı arayıp buluyoruz hem resimleri hem tarifi görüyoruz sonra gelip oyumuzu kullanıyoruzz.. işte o tarif olan ve resimli olan sayfa neden oylanmaıyor millet hem görür görsellik olarak hemde tarifi incelerr.. ayy neyse kaçtım benn nevreste bi zumbuk vurmadan ama napam kıskandım bu kategoriye yapılan oylamayıı..
takipteyim zaten belki ilerde kafama yatan güzel başka kategoriler olur diye de bakıyorum zaten beki birgün bende katılırım uygun bir konudaÇok tesekkür ederizSiz zaman ayırmıssınız herkes bunu yapmıyor yinede az olduğunu düşünmüyorum
Takipte kalın mutlaka o kategoriler tekrar yapılır.
İnşaallah bekliyorumtakipteyim zaten belki ilerde kafama yatan güzel başka kategoriler olur diye de bakıyorum zaten beki birgün bende katılırım uygun bir konuda
Uc browser android indie artik sunu :)[/QUOTE]