- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Margimmm nolduuuu
okyimmm bence bundan sonra sen belirle temalari3 olduda. 3 le açamam.
Dayanamiycam yazicammhehehe
aynen. bundan sonra öyle.okyimmm bence bundan sonra sen belirle temalari
Katilacak kiside oy veriyor katilmayacak kiside..
En iyisi sen yine fikir al tema fikirleri sonrada sen belirle. Yazik o kadar emege ya..
Ne kadar guzel isler yapmislar makyaj yarismasina katilan arkadaslarimiz..
Bir kac kisi katilalim da iptal olmasin yarismaa kizlar
aynen. bundan sonra öyle.
kimsede kalkıp neden bana sormadın demesin. sorduk. buyrun sonuç.
yazık o kadar güzel şeyler yapmışlarki. hoş bakalım onada katılınacakmı. nedense güzellik bölümüne rağbet yok
aklımda dudak makyajı var. ruju sür çık :) güzel dudaklı kazansın:)Olur olur merak etme.
Ama boyle zor temalar olursa olmaz okyim.
Kesinlikle kendin belirle.
Bir de sey yapabilirsin bence, bence bu yarismaya bu temayla baslanmak yerine daha kolay bir makyajla baslanmaliydi.
Ve boylelikle uyeler yarismayi tanimis olur katilmak isterlerdi.
Mesela ne olabilirdi..
Makyaj yarismasi - eyeliner & rimel teknikleri.
Makyaj yarismasi - beyaz -gri-siyah goz fari surme teknikleri
Makyaj yarismasi - Mavi goz kalemi. Yani mavi renkngoz kalemini.en guzel sekilde gozune uygulayan nasil uygulamis gorcektik.
Yada ne bileyim iste siyah beyaz gri farlari en iyi sekilde uygulayani sececektik.
Valla ben oyle makyaj temalarinin turunu falan bilmem anlamam bana cok yabanci geliyor :/ bize gelen katilacaklara da geliyordur..
Tabi karar senin ablamm bundan sonra olursa yarisma iyi isler cikacagina inaniyorum ben.
normalde çok konuşan biri değilim ama çok yazarım. yani bişeyi yazmam gerekiyorsa tutamıyorum kendimiDayanamiycam yazicamm
Hastayim senin nickine
Ben öleyim o zamanaklımda dudak makyajı var. ruju sür çık :) güzel dudaklı kazansın:)
niye oBen öleyim o zaman
O geldiydi aklimasenı sectım pikachu der gıbı olmus
nıkın cok guzel .. bunu daha once soyleyen olmus muydu kucuk hanımnormalde çok konuşan biri değilim ama çok yazarım. yani bişeyi yazmam gerekiyorsa tutamıyorum kendimiçenem kopsun dicem olmıcak..
senin nicikinin hikayesi ne. çok ilginç
Dudagim yok ki benim ufak bi kesik ağza açilan hepsi oniye o
hehe spor nasıl gıdıyo 15 guneee tam kadro devam edelimO geldiydi aklimayazarken aklimi okumuşsun bi noktada
yuzune tamdır o .. cıtı pıtı kızsın mağlumDudagim yok ki benim ufak bi kesik ağza açilan hepsi o
ay o kendi nickinizin tatlılığı bide avatarınızıın zarifliği efenimnıkın cok guzel .. bunu daha once soyleyen olmus muydu kucuk hanım
Yok spor mpor kizin pesinde eriyorum bu aralar ama bi grup olursa gelirimhehe spor nasıl gıdıyo 15 guneee tam kadro devam edelimpinkstrap
benımkı mıtolojık canımay o kendi nickinizin tatlılığı bide avatarınızıın zarifliği efenimnick konusunda illginçin biraz yaa 7 yıl sözlükte yazardlık yaptım itüde ordaki nickim bir umuttır yaşatan insanı aldım elime sazı idi ( ne kadar kısa dimi ) neyse efenim bu nicki de kayıt esnasında radyoda ne çalışyosa aynen bilgisayara yazdım geçti bulutuszluk özleminin sözlerimi geri alamam şarkısı yan,i
senin nickinin hikayesi ne