- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
4 noo gidiyorOy kullandiysan suan kim onde gidiyor soyler misin bana
kim olcakk pinkooo..Onun saclarini kim boyuyo biliyor musun
Sanalda olsa kiz esmer olmasina ragmen sarisin olabildi yaaa artik herkes onu sarisin biliyooo
Cakma sarisinn @EnHarbiKiz
ivit. bir biz varızBir sen bir ben varım sadece :))
Ya o beceriksizkim olcakk pinkooo..
Sizin isiniz zorrışın
Hele o bıyıklar yokmuuubu sene enlerde avatarda rakibim olursa dinamitle patlatırım onu parçaları kalmaz
ivit. bir biz varız
Ya o beceriksizpinkstrap ne anlar sac boyamasindan
Hele ki harbinin sacini boyamasindan
Onun elleri o cakma sarisina degemez o kadar !
Sizin isiniz zoren rahati benim gibi olanlar ne iddiali avatarimiz var ne de nickimiz hahaha hic bir kategoriye imza atamiyoruz
Oky ben cok som agizliyim banlandigin gun dedim ki hesabina tıkladım .ay oky kac senedi burda hic mi sıkılmadi dedim aksamina yoktun :))bohem olan tıkladımanda var. beğendiklerimde oldu. oy kullanmasamda tekrar bakıp yazacağım. bol şans herkese.margacığım ellerine sağlık canım benim
eee ben o biliyordumm kim pekiiYa o beceriksizpinkstrap ne anlar sac boyamasindan
Hele ki harbinin sacini boyamasindan
Onun elleri o cakma sarisina degemez o kadar !
O nerden cikti kizeee ben o biliyordumm kim pekiikızz bence oo harbide pinkonun dişlerini fırçalıyo
Sakdi degilim benin baska versiyonuuj. Degilim ben nikotin degilimmmmmmOyyyyy
peki o zaman tek tek yorumlayayım. az sonraa[/QUOTE]Yarisma acildigindan beri en cok senin yorunlarini okumaya sabirsizlaniyorum..tek tekk yorumlaa oky emi
Amanda amann norellam gunaydinn hosgeldin10 numaralı yarışmanın bohemle uzaktan yakından alakası yok ne yazık ki
Amanda amann norellam gunaydinn hosgeldin
Sakdi degilim benin baska versiyonuuj. Degilim ben nikotin degilimmmmmm