En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

[Qypete, post: 41519670, member: 412920"]bohem olan ama olmayanda var. beğendiklerimde oldu. oy kullanmasamda tekrar bakıp yazacağım. bol şans herkese.margacığım ellerine sağlık canım benim
Yarisma acildigindan beri en cok senin yorunlarini okumaya sabirsizlaniyorum..tek tekk yorumlaa oky emi [/QUOTE]
peki o zaman tek tek yorumlayayım. az sonraa

Pek bi naziksinn tskler QUOTE="Belissima77, post: 41519354, member: 661792"]Bol şanslar kızlaaaaar, hepiniz süpersiniz [/QUOTE]
rk

1 numara. ayakkabı olmamış. tarz farklı. bohem detaylar belki etekte var. ama takılar nerde.. bu tarzda takı çok önemli. bileklik var bir tane ama oda uyumsuz ve bohem değil.
bu arada etek ve bel açıklığı vücut yapınıza olmamış.
2.üstte alınan kimono ve desenler boheme uygun. ama yine takıda bohem tarzı yansıtan unsurları göremedim.
3 bluz bohem. ama pantalonda şüpheliyim. bir kot olsadaha iyi olurdu. takı hoş. ama biraz daha gösterişli olmalı bana göre.
4. tam bohem. elbise bohem. saç bohem. ayakkabı bohem. bana göre en uygunlardan. ancak. içte dantelli bir elbise üsstte dantel.
fazla.
ona farklı bir materyalden yelek uzun salaş olsaymış keşke. çünkü ikisiolmamış. devamı az sonra.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…