-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yarisma acildigindan beri en cok senin yorunlarini okumaya sabirsizlaniyorum..tek tekk yorumlaa oky emi[Qypete, post: 41519670, member: 412920"]bohem olan ama olmayanda var. beğendiklerimde oldu. oy kullanmasamda tekrar bakıp yazacağım. bol şans herkese.margacığım ellerine sağlık canım benim
hoşbuldum diğer sarışın:)Hoş geldin sarışınım:))
Karsiya apartman yapiyorlar turkuler esliginde uyandim bu sabaaahhHoş geldin sarışınım:))
yorumların önemli oky cim hoşgeldin canım benimm sensiz olmazz buralarrbohem olan ama olmayanda var. beğendiklerimde oldu. oy kullanmasamda tekrar bakıp yazacağım. bol şans herkese.margacığım ellerine sağlık canım benim
BENCEDEEE
Ogrencek ablasi ogrencekBENCEDEEE
hoşbuldum diğer sarışın:)
en hasındann hemdeee..
Onun saclari icin kac tup boya gidiyor acici gidiyor biliyor musun sen ..en hasındann hemdeee..
hem boya cicimm.. hemde bit ilacı o saçlarda bitler yuva yapmışş.. gıllı sarışın harbi.Onun saclari icin kac tup boya gidiyor acici gidiyor biliyor musun sen ...
Oy kullandiysan suan kim onde gidiyor soyler misin banaen hasındann hemdeee..
Onun saclarini kim boyuyo biliyor musunhem boya cicimm.. hemde bit ilacı o saçlarda bitler yuva yapmışş.. gıllı sarışın harbi.
Sanalda olsa kiz esmer olmasina ragmen sarisin olabildi yaaa artik herkes onu sarisin biliyoooSanal sarışın ama ne haberrrrr