- 12 Şubat 2015
- 6.467
- 15.575
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Cocugunu martin 19unda dogur ona gore plan yap :) beyin bedavaa yeaaAy ne guzel olurdu su siteye 19.03. 1903 de uye olsaydim
Duyar duyar harbide bir kulak var megafon buyuklugundeŞişşşşştttttttt.. kimse duymazz.
Oldu canim ya 20 sinde dogarsaaaCocugunu martin 19unda dogur ona gore plan yap :) beyin bedavaa yeaa
Ay ne guzel olurdu su siteye 19.03. 1903 de uye olsaydim
o saçlara ve bıyıklara bide o kulakk eee ancaaaaDuyar duyar harbide bir kulak var megafon buyuklugunde
Herkes elindekiyle bohem havasi yaratmaya calisti yahu :) ben 10 numaranin bluz ve ayakkabisini begendimmm
Nevrestenin takma disleri o zamandan bu zamana altin dis olurdu dimiiiDemi yani teee fiii tarifnde yani
Gördüm gördümmmm
Duu bakalim daha neler cikcak[/QUOTE]OTE="Margarikotin, post: 41520172, member: 364684"]Goruyorsun dimi hanim ablaa
Dionee bu sefer de nickimi ne yapti bak
Eeğlenmeyekotin
Agliycam yaa
Tamam abaağ ne bagiriyorsun yaaa studyoda gergin anlarkötü demedim ama bohem değil
sus bakayımmmünlü modacı norwegian bohemian a karşı gelme
Nevrestenin takma disleri o zamandan bu zamana altin dis olurdu dimiiialtini falan bulurdu ederdi
atlayarak yorum yapma yavru herkeslere yorum isterizz.15 numarada bohem unsurları taşımıyor ne yazık ki ofis şıklığı konseptine daha uygun
Nevoşumun dişleriii özeldir ısırdımı parçalarrr
O piti piti yaparak yorum yapiyor norvisatlayarak yorum yapma yavru herkeslere yorum isterizz.
Kulak ki ne kulak orta kulaga gelene kadar mil mill kosmak lazim dusuno saçlara ve bıyıklara bide o kulakk eee ancaaaa
Takma dişş nevrestememi didin senn ay bayılızammNevrestenin takma disleri o zamandan bu zamana altin dis olurdu dimiiialtini falan bulurdu ederdi
Evet takma dislim guzel ihtiyarimTakma dişş nevrestememi didin senn ay bayılızamm
biliyorumm geçenlerde pinkoyla konuşurlarken duydum.. harbinin kulağına karınca girmiş 2 ay oldu halen yolunu bulup çıkamadı hayvancık..Kulak ki ne kulak orta kulaga gelene kadar mil mill kosmak lazim dusun
Harbi kaslarini almadan once kulak icinde ki killarini cekiyor cimbizla tek tek..biliyorumm geçenlerde pinkoyla konuşurlarken duydum.. harbinin kulağına karınca girmiş 2 ay oldu halen yolunu bulup çıkamadı hayvancık..