En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

o zaman bende yorum yapıyım bari çünkü herkes hakedıyorr

1numara: eteğin rengi güzel ama üzerine bi askılı olabilirdi veya yine aynı tişörtü aynı şekilde giyip eteği biraz daha yukarı çekebilirdin, yüksek bel etek pant. vs daha tarz duruyor son zamanlarda. saçların cok guzel, bayılırım uzun saça :) çanta eksiğin var, genel olarak iyisin, başarılar

2 numara:vovv bacaklar diyorum baska bi şey demiyorum ve seni tahmın edıyorum renk uyumların cok cok guzel kimono çok harika, başarılar diliyorum

3numara: çok tatlısın bluzun saçların çok hoşuma gitti, saç bandın daha da bı tatlılık katmış, genel olarak iyisin başarılar

4numara: yaratıcılığını cok sevdımm :) elbisene ayrı yeleğe ayrı bayıldımm :) uzunluk kısalık tartışılır ama cok uyumlu buldum ben seni, başarılarr

5numara: renk uyumları çok çok iyi, çok hoş görünüyorsun, üzerindekine bayıldım, fizik de on numara başarılar

6numara: elbise çook güzel size de çok yakışmış, çanta belki farklı olabilirdi elbisenin şıklığına bi tık aşağıda kalmış, genel olarak iyi, başarılar

7numara: renkler çok güzel :) tunik kısa olsaydı belki daha iyi olabilirdi ama bu tunikle şortlar da çok güzel olabilir biçok şekilde kullanılabılır, tam bı yaz havası var beğendimm :) başarılar

8 numara: püsküller güzel şortla uyum sağlamış, genel olarak iyi, başarılarr

9numara: zıt parçalar bohemin parçası. yazlık elbise ve botlarla bunu yakalamışsınız:) genel olarak iyi, başarılar

10numara: çanta çok güzel :) belki o bluzun altına beyaz pantolon seçilebilirdi, başarılar

11numara: bayıldımm, çok cool duruyosun üzerindeki parçalar cok guzel, şapka da cok yakısmı, başarılar

12numara: renkler çok güzel insanın içini açıyorr:) takılar da güzel fakat çanta göremedim:) başarılarr

13 numara: renkler çok güzel :) çanta ve ayakabı rengi uyum sağlamış, şortun üzerinde çok çok güzel durmuş:) başarılar

14numara: çok güzelsiniz. ayakabılar elbise ojeler takılar kusursuz güzel, başarılarr

15 numara: renkler uyumlu pantolon ve bluzun duruşu çok güzel, beğendim, başarılarr

16 numara: kimono nun rekleri çok güzel :) ama içine beyaz bi tişört giyeblirdin daha çok açardı seni, başarılar

17numara: takılar şort bluz her şey çok güzel, fizik de güzel, çok beğendim başarılar

kırdığım olursa kusura bakmasın lütfen

eline saglık canım

Tesekkur ederiz guzel yorumlarin icinnn

Tesekkurler guzel yorumlarin icinn.

benden de bir analiz kendime nasıl yorum yapacağım.

1 numara:
etek ve tişörtü beğendim. bir de çanta görseydik daha tamamlanmış gelirdi gözümüze. çantasız da olsa başarılı.

2 numara:
kimono dışında çok bohem gibi gelmedi ama eleştirilecek bir şey de yok. gayet şık. :) kolye belki kalp olmayabilirdi.

3 numara:
özellikle bluz kolye saç çok beğendim ama keşke pantolon ve ayakkabıları daha iyi fotoğraflayabilseydin. ayakkabıları da görebilseydik.

4 numara:
siyah beyazı sevmem ama her parçayı çok beğendim. özellikle elbise ve yelek. saçlar da çok güzel. tek eksik elbisenin her fiziği kaldıramayacak olması.

5 numara:
hırkayı, çantayı beğendim. ama genel olarak daha iddialı aksesuarlara ihtiyacı olan bir kombin. pantolon yerine de kot şort olsa daha iyi olurdu.

6 numara:
cıvıl cıvıl güzel bir yazlık kombin. renkleri konsepte uyduramadım.

7 numara:
aksesuarlar süper, renkler süper, kolye olmasa daha bohemdi.

8 numara:
bluz, şort ve ayakkabı çok güzel ama çanta bozmuş. bir sırt çantası olsa daha havalı olurdu.

9 numara:
komple güzel bir kombin. eleştirecek hiçbir şey bulamadım. mevsimsel bir sorun var ama.

10 numara:
komple beğendim. bluzun desenini renkleri çok sevdim.

11 numara:
çok beğendim, aksesuarlar etek şapka çok güzel. zevkle giyebileceğim bir kombin. :) eteği nereden aldığını merak ettim. yarışma bitince söylerse sevinirim.

12 numara:
kombini beğendim, çanta göremedim.

13 numara:
komple çok beğendim ama bohemden uzaklaştıran bir şey var onu çözemedim. belki bir sandalet istiyor olabilir. ama yine de çok beğendim.

14 numara:
çok çok şık, havalı. ama bileklikler dışında bohem bir tarz göremedim.

15 numara:
gayet şık gözüküyor ama konsepte uygun bulmadım.

16 numara:
kombin her şeyiyle şık, bir eksiklik göremedim. beğendim.

17 numara:
dudakları beğendim. takıları kıyafeti beğendim. ayakkabı, kombini konseptten uzaklaştırmış. 4 numaranın taktiği ile terliği sandalete çevirmiş olsa dört dörtlüktü.

herkese başarılar.

Tesekkurler guzel yorumlarin icin canim

[QUOer, post: 41517667, member: 349521"]benden de bir analiz kendime nasıl yorum yapacağım.

1 numara:
etek ve tişörtü beğendim. bir de çanta görseydik daha tamamlanmış gelirdi gözümüze. çantasız da olsa başarılı.

2 numara:
kimono dışında çok bohem gibi gelmedi ama eleştirilecek bir şey de yok. gayet şık. :) kolye belki kalp olmayabilirdi.

3 numara:
özellikle bluz kolye saç çok beğendim ama keşke pantolon ve ayakkabıları daha iyi fotoğraflayabilseydin. ayakkabıları da görebilseydik.

4 numara:
siyah beyazı sevmem ama her parçayı çok beğendim. özellikle elbise ve yelek. saçlar da çok güzel. tek eksik elbisenin her fiziği kaldıramayacak olması.

5 numara:
hırkayı, çantayı beğendim. ama genel olarak daha iddialı aksesuarlara ihtiyacı olan bir kombin. pantolon yerine de kot şort olsa daha iyi olurdu.

6 numara:
cıvıl cıvıl güzel bir yazlık kombin. renkleri konsepte uyduramadım.

7 numara:
aksesuarlar süper, renkler süper, kolye olmasa daha bohemdi.

8 numara:
bluz, şort ve ayakkabı çok güzel ama çanta bozmuş. bir sırt çantası olsa daha havalı olurdu.

9 numara:
komple güzel bir kombin. eleştirecek hiçbir şey bulamadım. mevsimsel bir sorun var ama.

10 numara:
komple beğendim. bluzun desenini renkleri çok sevdim.

11 numara:
çok beğendim, aksesuarlar etek şapka çok güzel. zevkle giyebileceğim bir kombin. :) eteği nereden aldığını merak ettim. yarışma bitince söylerse sevinirim.

12 numara:
kombini beğendim, çanta göremedim.

13 numara:
komple çok beğendim ama bohemden uzaklaştıran bir şey var onu çözemedim. belki bir sandalet istiyor olabilir. ama yine de çok beğendim.

14 numara:
çok çok şık, havalı. ama bileklikler dışında bohem bir tarz göremedim.

15 numara:
gayet şık gözüküyor ama konsepte uygun bulmadım.

16 numara:
kombin her şeyiyle şık, bir eksiklik göremedim. beğendim.

17 numara:
dudakları beğendim. takıları kıyafeti beğendim. ayakkabı, kombini konseptten uzaklaştırmış. 4 numaranın taktiği ile terliği sandalete çevirmiş olsa dört dörtlüktü.

herkese başarılar. [/QUOTE]
Elin diline saglik cnm

Evetttt, hazır mıyız

1 numara:
Keşke saçlarınızı toplasaydınız, saçlar Şahane ama toplayıp boynunuza şöyle kocaman ve uzun bir kolye taksaydınız, her iki kolunuzu da bileklik ve renkli bileziklerle doldursaydınız ve ayağınızdaki ayakkabı yerine sandalet kullansaydınız süper olurdu

2 numara:
Üstünüzdekileri sevdim, kolyenizden içinizdeki atlete kadar gerçekten hoş durmuş, yalnız sanki kollarda bileklik, bilezik olsaymış iyi olurmuş gibi geldi bana, birde eteğin rengi beyaz yerine, ki çok patlamış sanki, kırık beyaz tercih etseydiniz daha mı iyi olurdu acaba

3 numara:
Bu bluz tarzını seviyorum, kolyenizde gözüme hoş göründü, siyah beyazın uyumu yakalanmış ama sizde de kollar boş, doldurun kolları, birde bu bluzü desenli dar kesim pantolonlarda da kombinleyebilirsiniz, çokta güzel olur bence

4 numara:
Vuuuuuu sevdim, elbise, üste giyilen yelek, saçtaki aksesuar, gladyatör model sandalet, takılar.
Sürekli böyle mi giyiniyorsunuz bilmiyorum ama bu tarzı bırakmayın, elinizdeki parçaların hepsini güzel kullanmışsınız

5 numara:
Üzerinizdeki herbir parçaya bayıldım, saçlar çok tatlı olmuş, tek takıldığım nokta kolye ufak kaçmış, birde bileklikler yetersiz

6 numara:
Elbisenin modelini beğendim ama o kolye olmamış, böyle karışık desenli bir elbisede birde yaka kesimi bu şekildeyse kısa bir kolye kullanabilirsiniz, kolye kullanmak yerine Yüzük ve bileklik kullansaydınız daha süper olurdu, çanta da ton olarak uymamış, yeşil veya sarının canlı tonlarını kullanın

7 numara:
Pantolonun tonu çok sıcak güzel, bluzünde modelini sevdim, şapka espri katmış güzel olmuş, kolyeniz kendi başına güzel ama bluz kendinden desenli olduğu için kolye kendini pek gösterememiş gibi

8 numara:
Şorttt severim bluz tamam amaaa o sandalet sanki onların altında olmamış gibi, birde seviyor musunuz bilmiyorum ama benim vazgeçilmezimdir halhal, halhal takın şıkır şıkır

9 numara:
Abooo çizmeler falan çizmeyle elbise okey ama o yelek ı-ıh, birde yeleksiz görseydim keşke, bileklikler tamam ama az, bir kola da bilezikler taksaydınız keşke

10 numara:
Ayakkabı ve çanta uyumu yapılmış o çantayı baştan omuzda görmeseydim, çanta omuza derdim ama neyse baştan omuzda zaten.
Pantolon lacivert sanırım tam seçemedim ama lacivert gibi duruyor, bluzle uyum sağlamış, bluz uzun kollu ve desenli olduğu için aksesuar kullanılmaması yerinde olmuş

11 numara:
Eteğin rengini de modelini de beğendim, beyaz atletle güzel durmuş, Seçilen aksesuarlarda güzel ama sandalet başka bir güzel, seviyorum böyle sandaletleri, güzel olmuşsunuz

12 numara:
Tuniğin modeli güzelmiş, bulursam bende alır elbise niyetine giyerim, takılarda tamam fakat boynunuza bir kolye olsa mıymış ki acaba

13 numara:
Yazın benimde bol bol kullandığım ve rahat ettiğim yüzücü atletlerdir, iyi ki bulunmuş böyle bir model, Herşeyin üstüne giy çık
Halhallll bayılıyorum, hatta ben biraz abartıp üstü üste çift halhal takarım.
Tarzınızı sevdim

14 numara:
Hiiii ay ben şimdi bayılabilirimmmmm, bu sene sarıya takıntım var, ojeye kadar sarı kullanılmış, bittim bittim, elbise de süper, buralarda bu model içime sinen bir elbise bulursam kaçırmam, çok yakışmış, takıları söylemiyorum bile, beni çatlatmaya yetti sarı ayakkabı ve diğer aksesuarlar

15 numara:
Bluz ton olarakta desen olarakta güzel, ayakkabı klasik kaçmış, onun yerine bir babet, sandalet vb birşeyler kullansaydınız keşke, takıları az buldum, bu yorum sonrası beni kesmeyin sakın

16 numara:
Renkler çok canlı, beğendim ama çanta bu kombinin neresinde bilemedim, sanki başka bir ton olsaymış iyi olurmuş gibi
Kesin keseceksiniz beni zma ne yapayım

17 numara:
Gözünü seveyim şu kotun, herşeyi başka bir güzel hemde rahat genel itibariyle iyi bir kombin, uzun iri bir kolyede kullanabilirmişsiniz, üstünüzdekiler kolye kaldırırmış

Topa tutulmadan kaçayım Yarışmada hepinize başarılar diliyorum, emeklerinize sağlık, herbiriniz özenip o kadar uğraşmışsınız, benimkisi işin latifesi

Saygılarımla der kaçarım biriniz beni vurmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…