- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
- 628
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo kimleri görüyorum halley ablacım hoşgelmişsin :))iyi geceler hayırlı olsunnn..yarışma...
kıskandım tamam mı siz şimdi orda elif ablanın yaptığı mamaları yemişinizdir![]()
Yok kız aynıyım 1 yada 2 almış olabilirim de zaten sorun almış olmam değil vermemiş olmambu gece çok şakacısın hiç kilo milo almamışsındır sen inanmıyorum bunaaa![]()
oooooh afiyet olsun sizeeee bizde isterizzzYemem miharika bir kahvaltı yapmıştım
hala damagimda tatları vala
cimcime senin çocuğun mu var?
hee sarıcam dıger dogumdan kaldı kı bende 6 aylık dıogurrdum ya onda baya sısmıstım ben enfeksıyonum da vardı bu sefer sarıcamDoğumdan sonra verirsin . Aman dogurtuktan sonra sıkı sıkı sar nefes alamiycak şekilde . Göbek mobek kalmaz![]()
Ben bilmedim için kaldı benim sarkık sarkık![]()
hoşbuldum tatlımmooooo kimleri görüyorum halley ablacım hoşgelmişsin :))
Kız o kadar kişi var ki yarına saklıyordum biraz biraz etiketliyim dedim gısgaaanççç özlemişeeem sinir küpümüü hoşgeldinn
oooooh afiyet olsun sizeeee bizde isterizzz![]()
işte bak abartmışsınnnn peeh yalançıııYok kız aynıyım 1 yada 2 almış olabilirim de zaten sorun almış olmam değil vermemiş olmam![]()
Sende katılacakmısın Halleyim:)
geldim geldim ablacım
kahvaltı yaptığım yok zatennnSana yok sen diyettesin![]()
![]()
hee sarıcam dıger dogumdan kaldı kı bende 6 aylık dıogurrdum ya onda baya sısmıstım ben enfeksıyonum da vardı bu sefer sarıcam
kahvaltı yaptığım yok zatennnspor yapar atarımm bende geliyorumm
![]()
Bu anlattığın ne cimcümeeeeSar sar faydası oluyor . Bir tanıdığım gelinine eskiden duvar yastiklarina dolama sererlermis ya o dolamayla sarmış gelin hic doğum yapmış gbi değildi