- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
- Konu Sahibi Huy Meselesi
iyi geceler hayırlı olsunnn..yarışma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya onun yarısı benım göbegım de ondan
ya şaka yapıyorsun ne cüssesiŞirinlik yapma söylemem cüssemi gördün zaten
Oralara gitmiş olabilirz ama inan semt isimleri çok tuhaf geliyor kulağıma alışık değilim pek :) elif abla biliyor nerede olduğumu , merkezde ve otogarın oralardaydı genelde
hakkat kız benım gobegım son ıkı ay ben tedavbı olmustum asırı kılo almıstım ıgnelerdenSeni gormesem inanırım su dediğine ha
Oyyyy tikkam seni de aramızda görünce mutlu oldummmm bekliyorum canımmmmHayırlı olsuuuuuun Marga o kadar uğraşmış, katılırım ki buna ben..
Siz elif ablayla görüştünüz dimii
Fazlam var fazlam boydan fotograf atmaya karşıyımya şaka yapıyorsun ne cüssesi
Senin dediğin yere uzak mıyım yani benSelçuklu ile zafer taraflarindaymissin .
kıskandım tamam mı siz şimdi orda elif ablanın yaptığı mamaları yemişinizdirHemde 4 kere evine bile gittim ne diyon sen
Halleyim gel kuzucum:)iyi geceler hayırlı olsunnn..yarışma...
bu gece çok şakacısın hiç kilo milo almamışsındır sen inanmıyorum bunaaaFazlam var fazlam boydan fotograf atmaya karşıyım
hakkat kız benım gobegım son ıkı ay ben tedavbı olmustum asırı kılo almıstım ıgnelerden
Tımam, inşallah katılırım canım, niyetim var. Haftasonu bir şeyler deneyeyim bakalım. İddialı değilim baştan söyleyeyimOyyyy tikkam seni de aramızda görünce mutlu oldummmm bekliyorum canımmmm
Yok margam bişi yapmadım.kıskandım tamam mı siz şimdi orda elif ablanın yaptığı mamaları yemişinizdir
Senin dediğin yere uzak mıyım yani ben
cimcime senin çocuğun mu var?Doğumdan sonra verirsin . Aman dogurtuktan sonra sıkı sıkı sar nefes alamiycak şekilde . Göbek mobek kalmaz
Ben bilmedim için kaldı benim sarkık sarkık
Hadi bakalım canım :) hazırlıklar başlasın diyorum o vakit şimdiden çok kolay gelsinnnn :)Tımam, inşallah katılırım canım, niyetim var. Haftasonu bir şeyler deneyeyim bakalım. İddialı değilim baştan söyleyeyim