- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hanım ablamızın maşallahı var valla :)Sus kiz guzel hatunlar var hele
@HanimKelesimiGetir getir ablami gormen lazım . O yaşta o citirlik yok böyle birsey maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanım ablamızın maşallahı var valla :)Sus kiz guzel hatunlar var hele
@HanimKelesimiGetir getir ablami gormen lazım . O yaşta o citirlik yok böyle birsey maşallah
Yenisi göbeğine düşünce koyarsın.Sende göbekliysen biz napalımBende bebek yok ki onda bebek var
Ama bende de göbek da gitmiyor bir türlü . Doğumdan sonra kaldı
ınsallahhh :))Yaaaaaa ne güzel olur vallaaaa :))
okuyup geliyorum hemenDeadım , kuralları istersen bir göz gezdir yeni bir takım şeyler var, 11 Aralık 2015 23:00 'e kadar vaktin var acele etmeye gerek yok , o emeklerini yerim senin ben yaaaa :))
Yokkk gıı ama bana cok benziyooAy çok afedersin ben senin oğlun ve eşin sanmıştımmmmmmm (((
Sen hangi ara kilo aldın kız, çıtı pıtı bişiydinEccik Kilo vereydim de bende katılaydım ne vardı
atımmmm bajk bakalım :)
Tamam canımmm :))okuyup geliyorum hemen
ya onun yarısı benım göbegım de ondanSenin o göbeğine kurban
BENIM son hafta anca o kadar gobegim çıkmıştı ya . Hiç gobegim yoktu
Hayatında çıtı pıtı mı görmedin marga beni mi kandırıyon yoksaSen hangi ara kilo aldın kız, çıtı pıtı bişiydin
Sende bu ufaklık kadar tatlısın o zamannnYokkk gıı ama bana cok benziyoo
Hay ağzını öpeyim cimcimem ya işte o tepeye gittiydik
Hayır gördüm eminim çıtı pıtı bişiysin sen hem kaç kilosun kiHayatında çıtı pıtı mı görmedin marga beni mi kandırıyon yoksa
SöylememHayır gördüm eminim çıtı pıtı bişiysin sen hem kaç kilosun ki
Oralara gitmiş olabilirz ama inan semt isimleri çok tuhaf geliyor kulağıma alışık değilim pek :) elif abla biliyor nerede olduğumu , merkezde ve otogarın oralardaydı geneldeBiz geçenlerde orada bulusmutuk ekible
Meram a , silleye gittiniz mi ?
Yenisi göbeğine düşünce koyarsın.Sende göbekliysen biz napalım
hadi kulağıma diyiver hadi pirayeşimmSöylemem
Tşk edrim8 10 sene ancak
ama sana çok yakışıyor ya
SEN Bir kere benim yaslarimdayken hic gobegin yokmuş ve çok guzelmissin tamam mi halada oylesin
Siz elif ablayla görüştünüz dimii8 10 sene ancak
ama sana çok yakışıyor ya
SEN Bir kere benim yaslarimdayken hic gobegin yokmuş ve çok guzelmissin tamam mi halada oylesin
Şirinlik yapma söylemem cüssemi gördün zatenhadi kulağıma diyiver hadi pirayeşimm