- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.461
Kiz normal erik degil kurutulmus erik kuru uzum gibi dusun bebegimmmm :) ahhh bazen annemle biz yesil erikleri buzluga atiyorduk kisin alip yiyordukAyyy var mı erik bu zamanlarda yaa:)) ayyy iyi olur cekirdek yerine..
Hııı benim kafam gercek erige gitti:))) zekice vallahi aynı tadı alıyormuydunuz??Kiz normal erik degil kurutulmus erik kuru uzum gibi dusun bebegimmmm :) ahhh bazen annemle biz yesil erikleri buzluga atiyorduk kisin alip yiyorduk
Eh iste canimm normal taze hali gibi olmuyor ama bildigim kadariyla bir cok meyve saklaniyor bu sekildeHııı benim kafam gercek erige gitti:))) zekice vallahi aynı tadı alıyormuydunuz??
Anladım canım yatmadın mı halaEh iste canimm normal taze hali gibi olmuyor ama bildigim kadariyla bir cok meyve saklaniyor bu sekilde
camerada görünmüo ki resimde görünse atarımAtmadiysan o hayali cizgiyi at buraya bakiyim:)
olmadım zten. adet olmadan önce karnım şişer di adetim nezmn bitse inerdi şişlik inmiş kalmamış :) bu gidişle olmucam galbaaSen olma ben olayim lutfen lutfen lutfen
Teşekkür ederim o senin güzelliğinAaaa evet hic dikkat etmemistim birazcik cagristiriyor ama ebrulimm daha guzll :))
Selam ebrusummm naber :)Teşekkür ederim o senin güzelliğin
Ogretmenler gunu kutlu olsunnnnn :)Bilginin ışığında yükselecek bu vatan
Benim adım öğretmen bana emanet vatan
İsterse bir şehirde ya da bir dağ köyünde
Benim adım öğretmen gezerim belde belde
Kolum kanadım lafım bilgi
Bende bitmez coşar sevgi
Başöğretmen izinde
Yılmaz yürür bu Türk genci
Pusu kursalar bile beni vursalar yine
Benim adım öğretmen her demdeyim her yerde
Benim evim bu vatan çocuklar geleceğim
Son nefesimde bile öğretmen öleceğim
BAŞTA BAŞ ÖĞRETMEN ULU ÖNDER ATATÜRKÜN
SONRA BENİM VE TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUNNN
Tatlimmmm :) sana benzeyen bir kiz var tv degünaydınnnnnnnnnnnn
Tubisimmm hala agriyor mu adet olma durumlari var micamerada görünmüo ki resimde görünse atarım
olmadım zten. adet olmadan önce karnım şişer di adetim nezmn bitse inerdi şişlik inmiş kalmamış :) bu gidişle olmucam galbaa
Uyku tutmadi kuzum bu aralar cok uyumuyorum hatta hc uyuyasim gelmiyoo vlAnladım canım yatmadın mı hala(
Evdeyim yatıyorum margam, sen nasılsın? Napıyorsun :)Selam ebrusummm naber :)
saol bebem nabr?Ogretmenler gunu kutlu olsunnnnn :)
yok bitanem olmadm adet falan iyiyim ama bi ağrı varda adet olucamı sanmıorumTubisimmm hala agriyor mu adet olma durumlari var mi((
Gece kuşu marga o saatte çay mi içilir dur ben koyayım aksama içelim karsilikli
asıl gece bunlar mı içiliyor yaGece kuşu marga o saatte çay mi içilir dur ben koyayım aksama içelim karsilikliama istersen bol köpüklü Türk Kahvesi yad anwscafe de yaparim sen iste
iyi bari tatlım benim :)yok bitanem olmadm adet falan iyiyim ama bi ağrı varda adet olucamı sanmıorum
işlerimi bitirip geldim tubişim , iyiyim canım :) senden nabersaol bebem nabr?