- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
Oyşşş yanaklarım kıpkırpmızı oldu senin sevgin sayesinde...bende seni yerim ama kıyamam sonra ne yaparım ben sensiz
Evet piroşummSende mi mıçamıyon
E kız dün yoktun bugünde yoktun nerdesin diye isyanlara girdimmmKanki geldim vifiye taktim karti:) ayss simartma beni sarilirim artikin hec birakmam seni:****
bişi yok bitenemm iyiyim geçti o günlerrAhanda geldiii :) sen neler yapıyorsun canım senin önceden canını sıkan bişiler mi olmuşşş benim niye haberim yok, kim üzmüş benim tuğbişimii
Muneee ablaaaaaaaaaaaa ayyyy bu ne kadar tatlı bişi yaaaaaaaaaaaaaGeçmiş olsunHALLEYS .
Benim tatlı kızımda kış kreasyonunu sergilesin size
Eki Görüntüle 1698229
Eki Görüntüle 1698230
Hoş buldum vahim benim :) Yok margammmm kontrol değil başka bişey için gittim anlatırım sanaHoşgeldin canım benim, aman iyi olda sen cevap vermesende olur :) doktor kontorlünde miydiniz bugün ?
Bunları sen mi örüyorsun , kazak modelleri çok güzelmiş ahahahaGeçmiş olsunHALLEYS .
Eki Görüntüle 1698229
Eki Görüntüle 1698230
Bende aynen ya şiştim bunun yüzündenEvet piroşummkronik bende ki istanbulda bunun için doktora gittim bir hastane önerdiler ordaki doktorlar çok iyiymiş, oraya gidin ters bir durum varsa mutlaka anlarlar dediler. ona gitcem en yakın zamanda
oyyyyyyerimmmmmmm çok şekerrrrrr mune ablammm çk şekerre yaaaaGeçmiş olsunHALLEYS .
Eki Görüntüle 1698229
Eki Görüntüle 1698230
Oh ohh iyi maşallah o zaman tubişim:) bir daha hiç üzülme sen :)bişi yok bitenemm iyiyim geçti o günlerr
Oyumun kime gideceği belli olduGeçmiş olsunHALLEYS .
Eki Görüntüle 1698229
Eki Görüntüle 1698230
Allah razı olsun canım tubişim benim çok çok sağol :-* hoş buldum canım canım benim :*iyi insan lafının üstüne gelirmiş gelir birazdan dedim içimden hemen geliodur dedim içimden geçen olu hg bitanem
Ayyyy ben kontrol için gittin sanmıştımmHoş buldum vahim benim :) Yok margammmm kontrol değil başka bişey için gittim anlatırım sana
ikisinide sevrimmm cnm hangisini istersen onu sür kararsıızımdır ben :)Oyşşş yanaklarım kıpkırpmızı oldu senin sevgin sayesinde...tırnaklarıma oje sürücem ama hangi renk sürsem bilemedimmmmmm
su yeşilimi yoksa açık pembe mi süreyim söyle tuğbişimmmmmmm
O benim tatlı mı tatlı ballı mı ballı küçük kızım, evimizin neşesi, beter böceği 1 yaşına girdi bu ay.Muneee ablaaaaaaaaaaaa ayyyy bu ne kadar tatlı bişi yaaaaaaaaaaaaa
nasılsın bitanem durumlar nasılAllah razı olsun canım tubişim benim çok çok sağol :-* hoş buldum canım canım benim :*
Oy toplamaaaaa paralarım seni köpüşün aklına girmeeeOyumun kime gideceği belli olduoda bana oy versin ama
Çok çok sağol benim canım ablacım Allah razı olsun ❤ senin küçük kızına maşallah ablacımGeçmiş olsunHALLEYS .
Eki Görüntüle 1698229
Eki Görüntüle 1698230
o zaman pembe süreyim her zamankindenikisinide sevrimmm cnm hangisini istersen onu sür kararsıızımdır ben :)