- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.221
Özlerim ama ben seniEltimden cekiyorum canım inşallah olur..
Bak bi daha söylüyorummm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)Bir daha söyle
Bende seniiiiiiiiiiiiiiiii seviyorum
Allah tekrar yasatmasin ayni seyleri... Bekle bakalim biraz daha, insallah hayirli haberlerini aliriz canim.
Canimsin
hanım ablammmmm , evde ki tüm teknolojik aletleri yeniliyorsun bakıyorumda..Margacım laptop yeni daha,drive filan iş var daha resim yükleme işinde sorun var yani
Kankacığımm kişisel rütbeni yanlış yazmışsın marganın kuzusu yazacaktın yanlış olmuş düzelteyim dedimolll leyyy bekledıgımm seyyy buyduuu .. yasasınnn moda yarısmasıııı
Her gün öpüyorum seni benno zaman daha fazla öp yanaklarımdannnnnnn
tatlıbikuzumu öptüm diye kıskanma seni de her gün öpüyorumolll leyyy bekledıgımm seyyy buyduuu .. yasasınnn moda yarısmasıııı
tuğbişimmmmm napıyorsun tatlımm :)Huy Meselesi margaammmm♥♥♥
iim bebem sen napıon görmedim bitanemm bende merak içindeyimmmtuğbişimmmmm napıyorsun tatlımm :)
bugünHALLEYS ya mesaj attım telden, hastanedeydi akşam gelcem dedi hala yok ortalıklarda, gördün mü hiç kuzum :)
eşi bu gece işe gidiyormuş sanırım akşama gelcem dedi ama yokiim bebem sen napıon görmedim bitanemm bende merak içindeyimmm
Ne kargosu kız buHer gün öpüyorum seni benn
tatlıbikuzumu öptüm diye kıskanma seni de her gün öpüyorum
Ayrıcaaaa senin o kişisel rütbeni yerim ben tubiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!iim bebem sen napıon görmedim bitanemm bende merak içindeyimmm
İçinde kabızlık giderici her şey var ah bi ulaşabilse bana kargocuğummmm çok rahat edicemmmmNe kargosu kız bu
uyuyodur herhal bitanem rıza hamza uyutmuştur onu gelir birzdaneşi bu gece işe gidiyormuş sanırım akşama gelcem dedi ama yokmüsait değildir diye arayamıyorumda acaba uyuyor mu , haber alamayınca kızdan telaşlanıyorum yav
Geldim tatlım benim ya cevap yazamadım sana kendimi ancak toparladımtuğbişimmmmm napıyorsun tatlımm :)
bugünHALLEYS ya mesaj attım telden, hastanedeydi akşam gelcem dedi hala yok ortalıklarda, gördün mü hiç kuzum :)
bende seni yerim ama kıyamam sonra ne yaparım ben sensizAyrıcaaaa senin o kişisel rütbeni yerim ben tubiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahanda geldiii :) sen neler yapıyorsun canım senin önceden canını sıkan bişiler mi olmuşşş benim niye haberim yok, kim üzmüş benim tuğbişimiiuyuyodur herhal bitanem rıza hamza uyutmuştur onu gelir birzdan
Sende mi mıçamıyonİçinde kabızlık giderici her şey var ah bi ulaşabilse bana kargocuğummmm çok rahat edicemmmm
Kanki geldim vifiye taktim karti:) ayss simartma beni sarilirim artikin hec birakmam seni:****Özlerim ama ben seni((
Hoşgeldin canım benim, aman iyi olda sen cevap vermesende olur :) doktor kontorlünde miydiniz bugün ?Geldim tatlım benim ya cevap yazamadım sana kendimi ancak toparladım
iyi insan lafının üstüne gelirmiş gelir birazdan dedim içimden hemen geliodur dedim içimden geçen olu hg bitanemGeldim tatlım benim ya cevap yazamadım sana kendimi ancak toparladım