- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.201
Hahahaha ciglik atisini begendi anlaminda heeee olmadi eline bir oyuncak kus verSimdilik islik calamiyor ciglik attigina gore cok begendi
Aynen herkesin sevdiği bi kombin oldu lazak pantalon işin içine yaratıcılıkta katarsakk oo dadından yenmezBu sefer ki yarismaya herkes acele etmeden yavas yavas hazirliklar yaparak katiliyoooo bomba gibi mi geliyorsunuzzz heeeeee meraktan catliycammmm
Gelen kombinlerde cok hossss zatenn :)
Asma o güzel yüzünü, ikimizde senin ne spora ne de diyete ihtiyacin olmadigini biliyoruzKosuyorum kosuyorum yapisan yaglarimdan kurtulmak icinnnnnnnnnnnn(
Amin cümlemizin insallah. Testi tekrarlamaya?saol cnm amin... sanada rabbim gönlündekini versin
...neye ?
bilmem ne zmn tekrarlasam acaba bu konuda kararsızım daha adetim bi gün geciktiAmin cümlemizin insallah. Testi tekrarlamaya?
Kan tahlili yaptirsana gülüm?bilmem ne zmn tekrarlasam acaba bu konuda kararsızım daha adetim bi gün gecikti
Margişim netim bitti dün giremedim
daha çok erken diye yaptırmak istemiorum biliosun yaşadıklarımıKan tahlili yaptirsana gülüm?
Tabi tatlimmm bak cozmussun mevzuyuuuu :) seni cok iddiali gordummm hiiiAynen herkesin sevdiği bi kombin oldu lazak pantalon işin içine yaratıcılıkta katarsakk oo dadından yenmez
Tatlim benim ya sende kizma bana :) senin sayende kendimi daha iyi hissediyorum bunun icin tesekkur ederimmmmm :)Asma o güzel yüzünü, ikimizde senin ne spora ne de diyete ihtiyacin olmadigini biliyoruz
Hee çaktırma çaktırmaTabi tatlimmm bak cozmussun mevzuyuuuu :) seni cok iddiali gordummm hiii
Margişim netim bitti dün giremedim
Tamam tip sustummmHee çaktırma çaktırma
Eltimden cekiyorum canım inşallah olur..Bugun var ama netinn dimi :)
Bir daha söyleE-brulim canimmm benimmmmmmmmmmm seni cok seviyorummm bennnnm
Allah tekrar yasatmasin ayni seyleri... Bekle bakalim biraz daha, insallah hayirli haberlerini aliriz canim.daha çok erken diye yaptırmak istemiorum biliosun yaşadıklarımı
CanimsinTatlim benim ya sende kizma bana :) senin sayende kendimi daha iyi hissediyorum bunun icin tesekkur ederimmmmm :)
inşallah bitanem amin rabbim kimseye yaşatmasınAllah tekrar yasatmasin ayni seyleri... Bekle bakalim biraz daha, insallah hayirli haberlerini aliriz canim.
HanimKelesimiGetir hanim abla neden yoksunnnnn
olll leyyy bekledıgımm seyyy buyduuu .. yasasınnn moda yarısmasııııVe yarışmamız hayırlı olsun :)
o zaman daha fazla öp yanaklarımdannnnnnnBeni sinir etme yoksa daha fazla operim yanaklarindannnnn :))