- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.181
Suan yuruyorummmmm ebrusummm gel birlikte yuruyelimmmKuzum ben iki gündür trabzon hurmasi yiyorum o da cok faydali, bir deneyebilirsin :)
Kolay gelsin, bence simdi yap sporunu cünkü aksama sallarsin :)
Ne yapayim canimmm spor yapiyorumnn bir andan muzik dinliyorummmnapim uzanıorum cnm sen napıosun?
Ayni be kuzum bildigin gibi sen neler yapiyorsunnn :) hazirlaniyor musun yarismayaaaaaa takipteyimm bakkkMargişko napıyon askişkoomHuy Meselesi
Yürüyerek gel beni is yerinden alSuan yuruyorummmmm ebrusummm gel birlikte yuruyelimmm
Cok uzakta degildir insallah burayaYürüyerek gel beni is yerinden al
...Cok uzakta degildir insallah burayasenin yuzunden olimpiyatlara katilanlar gibi kosturuyorum her gunnnn
Ahahha ifadeye bakYok canim, köseyi döndün mü bendesin
Üzerine yapismis yaglari benim icin eritmiyorsun Margam, istemiyorsan kosma
Luigi'n olayim Mario kossssAhahha ifadeye bakmario oynundaki gibi prensen sen ol ben kosa kosa geleyim seni kurtarayimm :)
Kosuyorum kosuyorum yapisan yaglarimdan kurtulmak icinnnnnnnnnnnnLuigi'n olayim Mario kossss
Tabi kızaaamAyni be kuzum bildigin gibi sen neler yapiyorsunnn :) hazirlaniyor musun yarismayaaaaaa takipteyimm bakkk
Bu sefer ki yarismaya herkes acele etmeden yavas yavas hazirliklar yaparak katiliyoooo bomba gibi mi geliyorsunuzzz heeeeee meraktan catliycammmmTabi kızaaamhazırlanıyorum özen gösteriyorum bu sefer öyle sipşak çek gönder yok
Bakiyorum beni dikisliyon seni seni. AskitoskomKufi m gelmisssss :)
Oyy oyyyyyyyyyyBakiyorum beni dikisliyon seni seni. Askitoskomsen hep guzelsin beybimm. Maymun oynatir gibi actim muzik oynatiyom cok komik ya kucuk kizlada juriyiz Eki Görüntüle 1697837
Bak kombinide var ama pantossuzOyy oyyyyyyyyyy
Evet diyin bu kizaaaaaa, juridekiler size sesleniyorummmmmmmm
saol cnm amin... sanada rabbim gönlündekini versinHakkinda hayirlisi olsun Tubis, Allah gönlüne göre versin insallah. Kac günün kaldi?
Hahahhaa :) oyum bu kucuk tatli prensese benimmmmm en tarz minik uyemizzzz :) masallah canim yaaaBak kombinide var ama pantossuz
Hahahhaha cok eglenirsin sen bunlarla yaaaaa hic canin sikilmaz her gun yapcak bisi bulursunuz ne guzelll :))Huy Meselesi bunlarin bi videosu var gulmekten olursun. Bi kivirmalari var ikisininde. Tencere tikirtisina oynuyolar ahahah
Simdilik islik calamiyor ciglik attigina gore cok begendiHahahhaa :) oyum bu kucuk tatli prensese benimmmmm en tarz minik uyemizzzz :) masallah canim yaaa
Kucugu ablasina evet dedi miiyetenegine ve tarzinaaa