- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
süslü bebemi kandıralım yarışmaya katılması için ısrar edelim cimcimeeeeee hı ne dersinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süslü bebemi kandıralım yarışmaya katılması için ısrar edelim cimcimeeeeee hı ne dersinn
Polis evinde etli ekmek diğer yediğim yemekler klasik her yerde olan yemeklerdiNe yedinki Konya da margam
Bilmemki ne yapalım:))Papatyacık bende gelcem bende gelcem dedi dedi ama ortalıklarda yok küssek mi neee
ben göbek fotosu koysam olur mu
Fırın kebabı yedinmiPolis evinde etli ekmek diğer yediğim yemekler klasik her yerde olan yemeklerdi
o üniversitenin olduğu yere geldim ama biraz çıkışında kalmıştık ,polis evinde . semt olarak bilmiyorum 2 gün ne kadar yer gezilirse.Neresine gelmistin ki ?
Öyledir yemeklerimiz güzeldir . Hele etliekmek ve banya corbamiz . Ee düğün yemeklerimizi de es geçmemek lazım
Hamişmisinben göbek fotosu koysam olur mu
cimcimem her deliğe sokuyon bizi hee
Kız bu benim yigenim canım kadar seviyorum bıcırıgı..avatarımdakide abimle yigenim:))Kız oğluna maşallah kaç yaşında şuan :)))))
Aynennn taktim sarja :)Ne kadar cümleyi uzun tutarsam o kadar şarjz gider diyorsun ha.. yakınlardaaa bir yerde şarjzını dolduracak bir alan yok muuu
burda bir fıstık varsa oda ben değilimdirSen gibi fıstığı öper tabii:)
Bize yakın gelmişsin.Polis evine yakınız bizo üniversitenin olduğu yere geldim ama biraz çıkışında kalmıştık ,polis evinde . semt olarak bilmiyorum 2 gün ne kadar yer gezilirse.
bir tepe gibi bir yer vardı oturmalık yerler falan vardı güzeldi yaavvvv
yalnız acayip soğuktu cimcime sabah varmıştık benim bacaklarım soğuktan uyuşmuştu ya
Yok ondan yemedim ablacım , etli ekmek çekti canım gece gece ufff diyetteyim ben birdeFırın kebabı yedinmi
etiketleme işininin çoğunu yarına bırakmıştım bebeğim yaaa çok yoruldum bugünde birazcık sohbet edeyim dedimmm :)bende katılayım mı marga ne dersin beni etiketlememişsin ama
ewettt 7 aylıkHamişmisin