- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hosgeldin adaşşşş :))Gelicimmmmmm
zor bir konsept değilmiş en azından katılayımda sonuncu olayım yine mis gibi hiç tarz değilim ben yaetiketleme işininin çoğunu yarına bırakmıştım bebeğim yaaa çok yoruldum bugünde birazcık sohbet edeyim dedimmm :)
bence katılmalısınnnn kaçırma bu konsepti :)
Oyy.Allah hayırlı doğumlar versinewettt 7 aylık
Cidden mi onun yakınlarında büyük bir market vardı dimi..Bize yakın gelmişsin.Polis evine yakınız biz
Maşallahhh..ewettt 7 aylık
ben göbek fotosu koysam olur mu
o üniversitenin olduğu yere geldim ama biraz çıkışında kalmıştık ,polis evinde . semt olarak bilmiyorum 2 gün ne kadar yer gezilirse.
bir tepe gibi bir yer vardı oturmalık yerler falan vardı güzeldi yaavvvv
yalnız acayip soğuktu cimcime sabah varmıştık benim bacaklarım soğuktan uyuşmuştu ya
iyi yapmışsınAynennn taktim sarja :)
Evet.Kapandı yenisi açıldıCidden mi onun yakınlarında büyük bir market vardı dimi..
.Seninkine bakalım cimcimegöbeğini at bana cabik bekliyorum ♡
cimcimem her deliğe sokuyon bizi hee
Deadım , kuralları istersen bir göz gezdir yeni bir takım şeyler var, 11 Aralık 2015 23:00 'e kadar vaktin var acele etmeye gerek yok , o emeklerini yerim senin ben yaaaa :))zor bir konsept değilmiş en azından katılayımda sonuncu olayım yine mis gibi hiç tarz değilim ben yasırf senin için katılıyorum bak ne zamana kadar vakit var bana onu söyle
atımmmm bajk bakalım :)göbeğini at bana cabik bekliyorum ♡
NörüyonHoşbuldum kankiliştoş
Yaaaaaa ne güzel olur vallaaaa :))ben göbek fotosu koysam olur mu
Ay çok afedersin ben senin oğlun ve eşin sanmıştımmmmmmmKız bu benim yigenim canım kadar seviyorum bıcırıgı..avatarımdakide abimle yigenim:))
Bebişim yok benim
Evet.Kapandı yenisi açıldı
.Seninkine bakalım cimcime
Hay ağzını öpeyim cimcimem ya işte o tepeye gittiydikEvet soğuk oluyor malesef . Bosna tarafı . O tepede alaaddin tepesi